'Paradise Hotel'-Emilie åbner op om at gå tilbage til Casper

Casper og Emilie var en af dette års sæson 'Paradise Hotel's helt store kærlighedshistorier. De har før forladt hinanden for så at finde sammen igen.

Casper og Emilie meldte i maj måned ud, at de havde valgt at afslutte forholdet og flytte hver til sit. Det var ikke første gang, de gik fra hinanden. Tilbage i oktober forlod Emilie nemlig Casper, inden de var nået til at flytte sammen. 

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

Dengang skyldtes bruddet, at der på grund af afstanden mellem Ringe og Aarhus kunne gå op til 10 dage imellem, at de så hinanden. Og det savn kunne Emilie ikke holde ud at gå med så længe.

Derfor kunne man jo tro, at båndet mellem det tidligere 'Paradise Hotel'-par er så stærkt, at de denne gang igen vil finde sammen. Men hvis det står til Emilie, er det ikke det, der kommer til at ske. Selv om hun synes, det er en hård omgang at komme videre efter forholdet, og hun mærker kærestesorgen.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

- Jeg kommer lige så stille mere og mere ovenpå. Nogle dage kan være lidt hårdere end andre, men i helheden har jeg det godt, og vi kommer ikke til at finde tilbage igen. Vi kan godt være venner, men det bliver ikke som kærester igen, forklarer hun til Realityportalen.

Et par igen

Casper virker også til at trives, og tiden har ikke fået ham til at fortryde deres break up. Han er dog ikke helt så afvisende overfor, at det kunne blive dem igen - engang.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

- Jeg udelukker ikke noget engang LANGT ude i fremtiden - men det skal ikke være nu. Hun er en dejlig pige, og vi havde det godt! Tidspunktet og omstændighederne var bare ikke rigtige lige nu. Alt godt Emilies vej, siger han til Realityportalen.

Emilie fylder stadig noget hos ham, men som det er nu, har han det bedre, end da de boede sammen.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef

- Jeg har det egentlig fremragende. Er virkelig blevet bekræftet i, at det var det rigtige valg, vi tog. Jeg tænker da af og til på hende - da vi jo havde noget specielt og jeg stadigvæk har en interesse i, at hun trives og har det godt, forklarer Casper Balo.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ vender tilbage til efteråret med KÆMPE ændringer