'Paradise'-fyr efter programmet: Endte i voldelig situation

Reality-stjernen har oplevet, at der er en bagside af medaljen ved at være et kendt ansigt.

Den tidligere deltager i 'Paradise Hotel' og nu 'Ex on the beach'-aktuelle Marco Harry har mærket, at det kan være både ubehageligt og angstfremkaldende at være et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Det oplevede han over en længere periode efter han deltog i 'Paradise', der blev vist i 2020, og derfor endte han en aften i en voldelig episode i byen. Her kom han til at slå en anden fyr, der blev ved med at henvende sig til ham, og det hele blev pludselig for meget.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

- Jeg havde sagt til ham flere gange, at jeg ikke lige magtede alle hans spørgsmål, og han blev ved og ved og ved. Jeg sagde, han blev nødt til at lade mig være og gå sin vej, det forstod han desværre ikke, og til sidst kom jeg så til at slå ham, fordi jeg simpelthen blev så frustreret, og min lille kyllingehjerne ikke kunne magte mere, indrømmer Marco i en spørgerunde på Instagram.

Dengang fortrød han med det samme sin reaktion.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par gik fra hinanden: Nu udgiver han sang om brud

- Det er på ingen måde i orden, og jeg undskyldte også lige med det samme. Det var desværre bare en måde at reagere på, da jeg ikke kunne finde en anden udvej, fortæller Marco i sin story og tilføjer:

- Det er ikke altid lige sjovt at være et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: WHAT! Skilsmisse i 'MasterChef'