Maja og Jonas (Foto: Janus Nielsen)
Maja og Jonas (Foto: Janus Nielsen)

'Paradise'-forhold endegyldigt slut: Hun har ændret sig

Alle håb er nu ude for, at et velkendt 'Paradise'-par finder sammen igen.

I slutningen af juli blev det afsløret, at det tidligere 'Paradise'-par Jonas Ptak og Maja Bebe Larsen vender tilbage til skærmen i et nyt program sammen.

Det er dog ikke et hvilket som helst program, hvor de begge er medvirkende, men derimod et dating-program, 'Middag med min ex' på TV 2, hvor Jonas og Maja er på date sammen for at se, om de vil give forholdet en chance til, eller om det i stedet skal være et endegyldigt farvel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

Maja fortalte dengang til Realityportalen.dk, at hun havde sagt ja til at medvirke for at få gratis mad. Hun synes, at daten med Jonas var en smule akavet til at starte med, men at det endte med at blive sjovt. Jonas ønskede derimod ikke at fortælle om sin oplevelse, men nu åbner han op omkring daten.

'Paradise'-hunken fortæller nemlig til TV 2, at han forud for daten var spændt på, om gnisten stadig var tilstede efter adskillelsen med Maja. Det viste sig dog, at der ikke var meget, der havde ændret sig.

- Dengang (da vi gik fra hinanden red.) var jeg ikke nok interesseret i Maja. Og det er jeg endnu en gang blevet bekræftet i, siger Jonas Ptak til TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerner er med i nyt ‘Kongerne’-program

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen

- Hun har udviklet sig i en anden retning end det, jeg søger. Det er både hendes udseende og personlighed, der har ændret sig en del. Jeg har fundet ud af, at vi stadig er meget forskellige. Når jeg vil til venstre, vil hun til højre. Jeg tror, de fleste personer kender til, at det kan være svært at enes, hvis den anden person er alt for forskellig og vil noget helt andet, forklarer han.

Jonas føler, at han blev klogere på Maja ved at mødes med hende igen. Han synes dermed, at det kan være en god ide at mødes med sin ekskærester efter en periode uden kontakt.

Du kan se, hvordan Jonas og Majas date forløb i næste afsnit af programmet 'Middag med min ex', som sendes på  TV 2 Play.

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster

Se et klip fra dengang, Jonas og Maja var sammen på 'Paradise', nedenfor:

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup