Tina, da hun deltog i 'Paradise' (Foto: TV3)
Tina, da hun deltog i 'Paradise' (Foto: TV3)

'Paradise'-finalist: Det er ikke længere underholdning

Mobning, intriger og sex på kryds og tværs. 'Paradise Hotel 9 har taget overhånd, lyder det fra Tina.'

For to år siden deltog Tina Bianca Mosekjær Madsen i 'Paradise Hotel 7'. Tina afholdt sig ikke fra at have sex på åben skærm eller lyve til sin egen fordel, og hun fortryder intet. Alligevel er 'Paradise Hotel' anno 2013 langt over hendes grænser, og hun lægger ikke skjul på, at Anna er den, som har trådt mest ved siden af.

- Bestemt én person i årets sæson, synes jeg, har overskredet næsten samtlige grænser, når det kommer til moral. Hende der runde-trunten til Anna Due. Hvor skal jeg starte, raser 'Paradise Hotel'-finalisten fra 2011 på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Kanika om 'Paradise': Langt over min personlige grænse

Det er ikke underholdning

Den tidligere paradiso erkender, at hun har set 'Paradise Hotel' de seneste år, fordi hun elsker spændingsmomentet, da man aldrig ved, hvad der sker.

- Derudover er der jo en masse drama og intriger, som flere gange er blevet bevist, at vi danskere elsker. Det er lidt sørgeligt, men sandt, siger hun til Realityportalen.dk.

Men nu er programmet altså nået en grænse, hvor det ikke længere er acceptabelt at fortsætte.

- Da 'Reunion' blev lavet, syntes jeg, at man skulle være stoppet. Men TV3 har valgt at malke koen yderligere. Jeg synes, at det er på tide, at man kommer videre. Programmet har taget en drejning, som jeg ikke synes er god underholdning længere. Er det måske god underholdning at følge åbenlys mobning, fem-kanter i poolen og vilde skænderier, hvor ordet 'luder' kommer ind? Ej, nu stopper vi!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Ali lover: Der bliver gang i den!

Folk vil have drama

Det ærgrer Tina, at drama og intriger aften efter aften kan lokke seerne til - seere, der har inkluderet hende.

- Jeg må indrømme, at årets sæson har været en øjenåbner for mig. Jeg ser det ikke længere efter afsnittet, hvor Kasper tjekkede ind (red. og havde sex med Anna). Jeg synes ikke, at det er noget, som jeg har lyst til at støtte op om, og jeg håber virkelig, at andre seere har det på samme måde. Der er grænser for, hvad god underholdning er, slår hun fast.

'Paradise Hotel' er dog ikke udelukkende negativt, for, tro det eller ej, man kan faktisk lære noget af programmet.

- Jeg synes faktisk, at man kan lære en masse ting ved at følge programmet. Emner som moral, etik og personlige grænser bliver diskuteret, så helt dumt er programmet ikke.

LÆS OGSÅ: Nicolai efter 'Paradise'-exit: Jeg var kommet længere med Rikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.