'Paradise'-deltager taler ud om at være til begge køn

'Paradise Hotel' er i år gjort kønsneutral, og det matcher som minimum den ene af deltagerne.

'Paradise Hotel'-vært Rikke Gøransson sendte den 13. april live på internetikonet Anders Hemmingsens Instagramprofil med mere end en million følgere for at promovere premieredagen for sæson 17 af 'Paradise Hotel'. Med på liven havde hun fire af de nye deltagere i dette års sæson, heriblandt Sinan Türkmen, der fik et stort spørgsmål på livesendingen.

"Sinan, er du både til piger og drenge?", læser Rikke Gøransson højt og gør klart, at han ikke nødvendigvis skal besvare det spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

- Jeg er en person, der går efter personlighed. Det der med, at man skal sætte labels på, hvem man er som person, og om man er til piger eller drenge, eller om man bedre kan lide pik end fisse - jeg er bare mig, jeg er Sinan - lev det, nyd det, dyrk det, fortæller 20-årige Sinan til det spørgsmål og bliver fristet til uddybe svaret yderligere:

- Jeg føler kun, at folk kan elske en for ens udseende, men der er meget mere værdi i det indre i forhold til det ydre, det, synes jeg, er meget vigtigt at understrege, slår Sinan fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Sinan. (Foto: Janus Nielsen.)
Sinan. (Foto: Janus Nielsen.)

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai

Sinan tjekkede ind på 'Paradise Hotel' den 13. april som en del af startcarstet i sæson 17, som er kønsneutral, hvilket betyder, at gæsterne ikke nødvendigvis behøver være par i form af dreng-pige, men godt kan danne par med en af samme køn.

- Det er SÅ mega nice, at det er kønsneutralt, jeg blev så glad for det. Jeg tænkte sådan, at tager de nu hensyn til mig, fordi jeg måske ikke rigtig har nogen labels for min seksualitet, fortæller Sinan til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet