'Paradise'-deltager slået ud af hård besked

Det seneste år har været hårdt for den tidligere deltager i 'Paradise Hotel'.

Ida McKenna Christiansen, der er kendt fra 'Paradise Hotel' sæson 16, oplevede for et år siden noget af det hårdeste i sit liv, da hun mistede sin lillebror, Noah. Han led af den alvorlige lungesygdom cystisk fibrose, og efter mange års kamp mod sygdommen, fik han i marts 2021 fred.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Siden det har Ida naturligvis været i dyb sorg og ramt af tabet af sin bror. Hun har blandt andet døjet med angst og depression, og hun fortæller selv, at der i dag skal mindre til at påvirke hende.

Derfor ramte det også hårdt, da hun modtog en kritisk besked på Instagram, og det fik hende til at fare til tasterne:

- Normalt tager jeg mig ikke af nedladende og tarvelige beskeder, men den her ramte mig ret hårdt, indleder hun et opslag Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

- Som i nok ved, så har mit sidste år været rigtig hårdt og turbulent, og jeg har ikke rigtigt villet tale om det. Men beskeden fik ram på mig, da den handlede om mit psykiske velbefindende. Hvordan jeg burde søge professionel hjælp, hvordan jeg påvirker folk psykisk og hvor negativ jeg er, fortæller hun i opslaget.

Ida forklarer videre, at hun gerne vil være ærlig i alt, hvad hun deler, og derfor deler hun også sine følelser og kampe med stress, panikangst og depression, som altså har fyldt i hendes liv det sidste år.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

Heldigvis er der også masser af lyspunkter i livet hos den tidligere deltager i 'Paradise Hotel'. For siden er det også blevet til en deltagelse i endnu et realityprogram, nemlig datingprogrammet 'Date mig i et døgn', hvor hun faldt for Alexander, som hun i dag har været kærester med i fem måneder.

- Nok er jeg ikke glad hele dagen alle dage, men jeg er glad hver dag, og det er jeg især efter, at jeg har mødt Alexander Mölbach. Det har heller ikke været nemt for ham, at skulle døje med de problemer, som jeg bragte med mig, men nøj hvor har han hjulpet mig meget, og jeg er så evig taknemmelig for, at han kom ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm