'Paradise'-deltager skrev verdens mest arrogante ansøgning

I Tyrones ansøgning stod der blandt andet, at han havde større musikalsk talent end MØ.

Han hedder Tyrone og er født og opvokset på Frederiksberg, men er netop flyttet til Amager med to venner.

- Til en klasse-reunion var vi virkelige stive, og så syntes vi, det kunne være sjovt at skrive verdens mest arrogante ansøgning nogensinde. Altså for sjov. Men under 24 timer senere blev jeg kaldt til casting, fortæller 20-årige Tyrone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV 3 dropper ny sæson af 'Paradise Hotel' 

Han følte, at han var nødt til at tage til castingen, og han endte med at gå hele vejen videre til programmet. Til castingen var han dog bare sig selv og ikke den arrogante type fra ansøgningen.

Tyrone læser til folkeskolelærer og er model for Le Management. Og så er han rapper, hvilket 'Paradise Hotel'-seerne ifølge ham selv godt kan glæde sig til at opleve.

LÆS OGSÅ: Droppet på SMS: Derfor gik stjernepar fra hinanden 

- I min ansøgning skrev jeg, at jeg kommer til at være verdens bedste musiker, MØ kan intet i forhold til mig. At jeg kom videre med den ansøgning viser, at de virkelig vægter crazy personligheder. Det var ment som en joke, fordi jeg ville se, hvor grænsen gik, griner han.

Første afsnit bliver meget pinligt

Tyrone fortæller, at han i virkeligheden ikke er arrogant overhovedet.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

- Jeg er meget glad, åben og en god person. Jeg er gode venner med de fleste, siger han.

Paradisoen har det helt fint med, at han sendte den ansøgning, som han gjorde. Mindre fint har han det med det første afsnit af 'Paradise Hotel', som kan streames på Viafree og Viaplay fra 1. januar.

- Jeg frygter den måde, jeg bliver vist frem på i første afsnit. Jeg bliver præsenteret på den mest vanvittige måde, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’