'Paradise'-deltager ryger ikke hjem tomhændet: Det skal pengene bruges på

Det bliver et farvel til Melichiya i aftenens afsnit af 'Paradise'. Men hun tager derfra med en god sum penge.

Der er 500.000 kr. på højkant for 'Paradise'-deltagerne, men det er som bekendt de færreste, der vinder den pengepræmie. De fleste går til gengæld derfra med en masse nye bekendtskaber. Det gør Melichiya også, som skal forlade hotellet, da Gustav og Sarah bestemmer, at hun skal hjem i aftenens afsnit.

Artiklen fortsætter under videoen med Melichiya

LÆS OGSÅ: I aften i 'Paradise': Hvem ryger ud?

Men Melichiya er også en af de få, som får en pengesum med sig hjem, nemlig et beløb på 10.000 kr. fordi hun i sidste uge havde modet til at åbne 'Fristelsernes Kiste'.

- Jeg tøvede slet ikke med at beholde dem. Jeg kendte ikke til det sted, de kunne doneres til, og jeg følte, jeg havde brug for de penge! Folk, der siger, de havde doneret dem, lyver overfor sig selv, fortæller Melichiya til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper om ‘Paradise’: Det var en fordel 

Hun stod med valget mellem at donere dem til en velgørende projekt i Mexico eller selv at beholde dem. Valget var tydeligvis ikke svært for den unge 'Paradise'-deltager.

- Jeg takker mig selv for at tage de 10.000 kroner, for så kom jeg da hjem med noget! Pengene skal nok bare bruges på lidt hyg, og resten på opsparingen - 10.000 kr. rækker jo ikke super langt, fortæller dansemusen fra Hvidovre, som stadig venter på pengene.

- Jeg har dog ikke fået dem endnu, men jeg har spurgt, hvor søren de bliver af.

LÆS OGSÅ: Medina har født

Skægt og totalt akavet

Melichiyas debut på skærmen blev en forholdsvis kort en. Hvorvidt hun nyder at se sig selv på skærmen, har hun blandede følelser omkring:

- Det er sgu meget skægt at se sig selv på skærmen, men også totalt akavet. Og så har jeg fundet ud af, at jeg meget godt kan lide at være på skærmen. Jeg er åbenbart bare megadårlig til spillet, afslutter Melichiya, som understreger, at hun ryger ud med de bedste venner nogensinde, og en oplevelse for livet.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Paradise'-deltager: Teitur er uskyldig