'Paradise'-deltager med i 'X Factor'

Se eller gense hans audition her.

I går var der premiere på endnu en omgang af 'X Factor', og for den trofaste reality-seer var der måske én af deltagerne, der virkede bekendt.

LÆS OGSÅ: Jason Watt og Majbrit skal skilles

Kasper Eriksen, der er kendt fra 'Paradise Hotel', 'Kollektivet' og Singletown, var nemlig til audition på sangprogrammet sammen med vennen Asger Boelskifte.

Artiklen fortsætter under billedet...

'Skvat' audition. Kasper Eriksen og Asger Boelskifte (Foto: Lasse Lagoni / TV 2)
'Skvat' audition. Kasper Eriksen og Asger Boelskifte (Foto: Lasse Lagoni / TV 2)

Det var resultatet af en spontan idé, som de to venner fra Randers fik, da de stillede op til den indledende precasting, som TV 2 altid holder inden de rigtige audition.

- Bundærligt så var det for sjov. Min makker Asger og jeg kedede os i den tid, så der skulle bare ske noget. Men det var virkelig sjovt at være med, og Asger og jeg fik lige det, vi ville have ud af det, fortæller Kasper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører stort skænderi

De to gik videre til de rigtige audition og fik derfor mulighed for at møde dommerne. De præsenterede sig selv for som gruppen 'Slef', men det er undervejs blevet ændret til 'Skvat'. Duoen kom ikke med videre til næste runde, men det var ikke noget, der kom bag på dem.

- Dommerne var rigtig flinke. Man kan tydeligt se, at de satser på et andet niveau i år, efter Simon Kvamm er kommet i panelet, og det var derfor, vi ikke gik videre. Men det havde vi heller ikke regnet med, forklarer Kasper.

LÆS OGSÅ: Efter stor ups'er: 'Robinson'-vinder bestormet med frække tilbud

Selvom 'X-Factor'-eventyret sluttede efter første audition, så er musik-eventyret kun lige begyndt for 'Skvat'.

- Fremtidsplanen er, at Asger jeg får lavet en masse YouTube-videoer. Vi kunne godt tænke os at udgive en sang. Men første prioritet er min uddannelse og mit nye hus med konen, afslutter Kasper, der også har en Instagram-profil tilegnet gruppen.

'X Factor' kan ses hver fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Stiller særligt krav: Sådan kommer man på team 'Kvamm'