'Paradise'-deltager har fået kæreste

Fra 'Single' til 'I et forhold' - Tinder virker.

Nina vidste ikke, hvad hun kunne forvente, da hun sagde "ja" til at deltage i den nyeste sæson af 'Paradise'.

Derfor brød hun også med pigen, hun datede, lige inden turen gik til Mexico.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og familien i sorg

- Jeg gad ikke have en kæreste imens, jeg var derinde. Jeg vidste ikke, hvad der kunne ske, og jeg ville ikke skuffe hende, men så prøvede vi igen, da jeg kom hjem, og vi har holdt fast lige siden. Hun er noget af det dejligste, jeg nogensinde har mødt, fortæller Nina til Realityportalen, da vi snakker med hende til premieren på det første afsnit.

- Så nu er jeg i et fast forhold, og det er mærkeligt, for jeg plejer jo at være i byen og kysse med forskellige piger, men nu er det kun hende, fortæller den nyudklækkede realitydeltager, som for første gang i sit liv har en kæreste.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholms udsat for fysisk overgreb: Fik smurt sin røv ind i creme

"Det var bare et bootycall"

Ifølge Nina var det slet ikke en kæreste, hun søgte, da hun før sin deltagelse i 'Paradise' lå og swippede på en dating-app.

- Vi mødte hinanden gennem Tinder. Det var faktisk bare et bootycall, men hvad kan man gøre med mig og min personlighed, jeg er svær at modstå, fortæller Nina selvsikkert, som er overbevist om, at de er helt rigtige for hinanden.

- I min øjne, skal vi være sammen resten af livet, og også i hendes forhåbentligt, så vi snakker om det, og så længe jeg går til hende og snakker om tingene, så har hun det helt fint med det, svarer Nina, til spørgsmålet om, hvad kæresten mener om, at hun er deltager i 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-deltagere har hemmelig fortid

Hvem kæresten er, ønsker Nina ikke at løfte sløret for.

- Hun skal stadig lige vænne sig til tanken om, at jeg er med i 'Paradise'. Hun har ikke lyst til at være et offentligt ansigt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Vinderne af 'True Love': Det skal pengene bruges på