'Paradise'-Carlos: Ikke stol på nogen

Man vinder ikke 'Paradise Hotel' ved at stole på folk.

De kommende paradisoer kan se frem til en spektakulær oplevelse i Mexico, hvor de både stifter bekendtskab med spillet og lokalbefolkningen, lyder det fra Carlos, der er blandt de meste markante 'Paradise Hotel'-deltagere.  Og efter hjemkomsten vil de være kendte ansigter på gaden, og det skal de passe på ikke påvirker dem som personer.

- Lev i nuet, men husk jeres rigtige venner - og husk, hvem I var, før I blev kendt på tv. Kæft, jeg har mødt mange falske mennesker, som kun gad mig, fordi de ville ses sammen med mig. Den intetsigende 'fame' er så ligegyldig i sidste ende, når den falder til ro. Men tjen nogle penge, når i nu kan på diverse natklubber - og spar så op, siger Carlos til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Få 'Paradise'-vinder som personlig træner

Benægt, benægt, benægt

Der er ingen let vej eller opskrift, hvis man vil vinde 'Paradise' - og man skal i hvert fald ikke regne med, at der er en, som giver én en hjælpende hånd.

- At vinde 'Paradise' handler om DTA! DONT TRUST ANYBODY. Lyv, lyv, lyv, benægt, benægt, benægt, nosser, strategi, timing, talegaver og skuespil. Få dig en stabil partner, men hav en flirt ved siden af som back-up - og ellers stå i skyggen af den frembrusende person på holdet, lyder Carlos' gode råd til de kommende deltagere.

Han begik nemlig selv fejlen, da han stolede på sin partner, der valgte at sende ham hjem for 10.000 kroner til en shopping-tur.

- Hun røg efterfølgende hurtigt ud. Øh, flot!? Damn, hun må have arbejdet som flaskesamler.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er en mega diva

Vil gerne lave mere tv

For tiden arbejder Carlos som tennistræner og fysisk træner, fordi han elsker at have med sport og mennesker at gøre.  Men derudover drømmer han om atter at pryde fjernsynene i de danske hjem.

- Jeg kunne bestemt tænke mig at komme ud på et tv-eventyr igen, så længe det ikke handler om druk og hor, afslører han og hentyder til 'Kongerne af Marielyst' og 'Sommer i Sunny Beach'.

LÆS OGSÅ: Alexander har styr på pigerne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.