Foto: TV3/Lemche & Serup
Foto: TV3/Lemche & Serup

Paradise-brud: Jeanette og Julian er gået fra hinanden

Efter lang tids knas i forholdet har sidste sæsons søde 'Paradise'-par har nu brudt med hinanden.

Der er ikke tradition for, at de parforhold, der starter på 'Paradise Hotel', ender med børn og bryllup. Men der var alligevel et eller andet, der virkede anderledes ved Julian og Jeanettes romance i sæson 8 af programmet. De var i hvert fald begge to meget sikre på, at det skulle være dem for altid. Men sådan skulle det altså ikke være.

- Det gik bare ikke mere. Der var for meget jalousi og vi havde ikke så meget til fælles mere, siger Jeanette i dag til tv3.dk.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Julian: Det er hårdt at være kærester

Skal have ændret navne-tatovering

For ellers kun et halv år siden fik Jeanette tatoveret Julians navn på sin mave og stadfæstede dermed, at hun ikke var i tvivl om, at de to skulle være sammen for altid.

- Det var meningen, at Julian også skulle have en tatovering med mit navn. Men det sagde jeg, at han skulle vente lidt med, når nu tingene ikke gik så godt. Der har bare været alt for meget jalousi i forholdet. Jeg skal have min tatovering tegnet over med en sommerfugl nu, fortæller Jeanette til tv3.dk

Beslutningen tog de tidligere turtelduer for tre dage siden, efter godt et år som kærester. I juli flyttede de to sammen i en lejlighed i Brønshøj med deres to hunde, men den seneste tid har de ledt efter en større lejlighed og har boet hos Jeanettes mor imellemtiden.

LÆS OGSÅ: Paradise-finalist har tabt sig 10 kilo

Det har været fucking hårdt

Nu er Julian dog flyttet, og Jeanette har ingen forhåbninger om, at de to finder sammen igen - ikke lige foreløbigt i hvert fald.

- Det har været fucking hårdt, og jeg skal bare holde en pause fra mænd lige nu. Men heldigvis har jeg nogle gode veninder, som har været der for mig, siger Jeanette.

Jeanette er dog ikke helt alene, hun har nemlig fået parrets to hunde, som hun kan trøste sig med, og så kan hun se frem til snart at se sig selv på TV igen. Hun er nemlig med i den nye sæson af 'Divaer i junglen', som kommer på skærmen til foråret. Læs mere om bruddet og se videoer af det forelskede par på TV3s hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Gustav: Sådan bliver den nye sæson af 'Divaer i junglen'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.