Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-bitchen: Normalt er jeg ret sød

Sandra har ikke kun styr på tøj og make-up, for hun kan nemlig også bitche på højt plan. Derfor er hun kåret som hotellets største bicth anno 2013.

Der er blevet bitchet meget i denne sæson af 'Paradise Hotel', og derfor var det selvfølgelig en oplagt ting at kåre den største bitch i 'Paradise Hotel' sæson 9. Sandra løb med titlen, der ikke nødvendigvis bør opfattes negativt.

- Jeg synes ikke, at en bitch er en dårlig ting som sådan. Det kan jo også godt være en, der bare kan sige sin mening, siger Sandra til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Derfor genbruger TV3 reality-kendisser

Beth var ingen ønskemodstander

Som en vaskeægte boksekamp skulle pigerne to og to i ringen for at bitche mod hinanden, og det fik nervøsiteten frem.

- Jeg var nervøs, men samtidig tænkte jeg, at jeg ville vinde, da vi gik ind i ringen. Jeg er god til at være en bitch, når jeg skal være en, men ellers er jeg normalt ret sød, fortæller Sandra.

Som bekendt vandt Sandra titlen som hotellets bitch, men inden da skulle hun give den maks gas i en intens bitchfight mod Beth.

- Jeg kan huske, at jeg ikke var så glad for at komme op imod Beth, da hun var ny på hotellet. Derfor kunne jeg ikke rigtig bitche om hende, udover på udseendet og sådan. Det er en led måde at bitche over folk på, men jeg var nødt til det.

LÆS OGSÅ: Diva-Pernille afslører: Ny kæreste

Den rigtige vinder

Sandra er kendt som den søde og sjove pige på 'Paradise Hotel', der har en forkærlighed for neglelak og matchende tøj og make-up. Og nu er hun altså også hotellet største bitch.

- Jeg tror, at jeg vandt, fordi jeg er den største bitch på hotellet. Eller rettelse: Jeg ved, at jeg er det, slår hun fast med et smil på læben.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Jeanette raser

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.