Foto: Bjørn Hvidsteen
Foto: Bjørn Hvidsteen

'Paradise'-babe vil dyrke sit sangtalent igen

Nadialine vender tilbage til musikken.

Da Nadialine så nogle gamle videoer fra 2014 og 2016, satte det gang i både følelser og tanker hos hende. For videoerne viste en Nadialine, der sang, og de mindede hende om, at hun faktisk kan noget med at synge, og at det derfor er ærgerligt, at hun ikke gør noget mere ved talentet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bendtner og kæresten får egen tv-serie 

- På et tidspunkt har jeg dyrket mit sang helt vildt meget og alligevel ikke troet nok på mig selv til at gøre noget mere ved det. Så når jeg sidder og lytter nu, så tænker jeg: Hvad tænker du på Nadialine, hvorfor har du ikke gjort noget mere ved det. Du kan faktisk noget, så hvorfor dyrker du det ikke noget mere, siger hun i sin instastory.

'Paradise'- og 'Mig og min mor'-baben har for en periode lånt sit klaver ud, men nu er planen at hente det hjem igen, så hun kan dyrke sang og musik noget mere.

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 

-  Jeg savner det i min hverdag. Det er et frirum. Hvad jeg har tænkt mig at gøre ved det, kan jeg ikke sige så meget om, for ved det ærlig talt ikke. Andet end at det beriger mig, og at jeg burde dyrke det noget mere, for min egen skyld, fordi det er noget, jeg elsker, siger hun til Realityportalen.

Et wake-up call

Faktisk er der for tiden mange ændringer i livet hos bloggeren. Hun har netop meldt ud, at hun vil flytte fra Vordingborg og tættere på København, hvor der er mange flere muligheder for hende, når det gælder job, uddannelse og at bruge tid med sine veninder. Derfor vil tiden vise, hvor meget plads, der bliver til musikken.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-hustru: Jeg blev såret og ked af det

- Jeg skal ihvertfald til at dyrke det og ikke være bange, men bare være i det. Musikken har altid fyldt meget, men de sidste år er det faldet lidt i baggrunden, siger Nadialine.

Derfor vil hun i fremtiden gerne tro noget mere på sig selv og det, hun kan.

- Det kan godt være, at det ikke altid er skønsang. Men jeg kan noget, og det skal man ikke lade gå forbi. Man skal sgu ikke bare lade sine talenter går forbi, husker Nadialine sig selv og sine følgere på.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Herunder kan du se en af videoerne og lytte til Nadialine synge. 

 
View this post on Instagram
 

??✨?? #onetake #practice #toogoodatgoodbyes @samsmithworld (Use ? for better sound)

A post shared by N Λ D I Λ L I N E (@nadialinevonbach) on