Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-babe udsat for falske rygter

Stina Bentsen fra 'Paradise Hotel' er godt træt af, at en lumsk fan-profil skriver usande ting om hende på facebook.

25-årige Stina Bentsen, kendt fra 'Paradise Hotel sæson5', bliver i disse dage udsat for, at en fan-profil på facebook udgiver sig for at være hende, og samtidig skriver usande opdateringer om hende.

Sådan så opdateringen ud i går, da profilen annoncerede, at Stina skulle have fået nye bryster. (Foto: Privat)
Sådan så opdateringen ud i går, da profilen annoncerede, at Stina skulle have fået nye bryster. (Foto: Privat)

-Jeg opdagede det ved, at min veninde Julie ringede til mig og spurgte, om jeg havde fået lavet større bryster, og at det var overalt på facebook, forklarer Stina til Realityportalen.dk og forstætter:

-Så sendte hun et link til mig, så jeg selv kunne se det. Jeg tænkte bare HVAD.  Siden hvornår har jeg fået lavet bryster igen?, spørger Stina.

Flere medier har også taget opdateringerne til sig, og har derfor skrevet, at Stina for nylig skulle have fået foretaget endnu en brystforstørrende operation, hvilket ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Stina har også celleforandringer

Medvirker i 'Robinson'

Men det stopper ikke her. For profilen valgte den anden dag at melde ud, at realitybaben skal medvirke i et nyt realityprogram.

-Nu går der rygter om, at jeg skal være med i 'Robinson' på mandag. Jeg tænkte bare, at nu skal de falske rygter høre op, siger en bestemt Stina.

Hun har derfor handlet på den trælse sag.

-Jeg har anmeldt gruppen, og har samtidig fået mine venner til også at anmelde den, siger Stina som fortæller, at gruppen desværre stadig eksisterer.

Se den FALSKE fan-profil her.

LÆS OGSÅ: Amalie sover med engelsk realitystjerne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.