'Paradise'-babe taler ud om vægttab

Der er blevet noget mindre af den veldrejede paradiso.

Den observante følger har måske bidt mærke i, at 'Paradise Hotel'-deltageren Monique Kromann er endnu slankere nu, end da man så hende på skærmen i Mexico, og under en spørgerunde på Instagram er det netop noget, hun må svare på, da en følger spørger, hvordan det kan være, at hun har tabt sig.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

- Da jeg kom hjem fra Mexico, havde jeg taget på, og det gjorde mig faktisk ked af det. Jeg har altid trænet og været fit, og på grund af corona havde jeg ikke fået trænet ordentligt i noget tid. Så en kombination af ustruktureret træning og den forkerte kost fik mig skubbet helt ud af kurs. En dag fik jeg bare nok, og fra det øjeblik blev jeg igen motiveret med fitness og kostplan og gav mig selv et spark i røven, svarer Monique og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

- Men der er forskel på mig nu, fordi jeg ikke har styrketrænet i samme grad, som jeg gjorde før. Har altid været en lille nips, men nu har jeg smidt både fedt og nogle af mine muskler, som jeg havde fra mit atlet forløb. Jeg har det meget vedre med mig selv nu og gik mere efter et slankt look den her gang.

Se Moniques nye look på hendes Instagram HER, og se hende på 'Paradise Hotel' herunder:

LÆS OGSÅ: Efter brud med Asbjørn: Christel Trubka taler ud

Monique (Foto: Janus Nielsen)
Monique (Foto: Janus Nielsen)
Monique står for det seneste exit i 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen.)
Monique står for det seneste exit i 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen.)
Jasmin, Anne K, Léa og Monique. (Foto: TV3/Janus Nielsen)
Jasmin, Anne K, Léa og Monique. (Foto: TV3/Janus Nielsen)