'Paradise'-babe taler ud om kræftsygdom

Netop nu gennemgår Fie Maria Krügermeier sit livs værste mareridt, og COVID-19 gør det bestemt ikke nemmere.

For bare tre uger siden blev Fie Maria Krügermeiers verden vendt på hovedet, da hendes mor fik konstateret kræft efter at have opdaget en knude i sit ene bryst. Det skriver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager på Instagram i et opslag, som Realityportalen har fået lov til at dele. Herefter gik det stærkt for Fies mor, Heidi, som blev sat i gang med kemobehandling kort efter.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

- De (lægerne, red.) rykkede heldigvis hurtigt på det trods corona. Så det er jo bare rart. Hun skal have 24 behandlinger med kemo, og jeg mener, hun mangler 17. Hun skal have igen i dag eller i morgen, og de håber jo på, at kemoen kan mindske det, og de så kan operere knuden ud efter de 24 behandlinger. Den har  heldigvis ikke spredt sig, så vidt jeg har forstået, fortæller Fie til Realityportalen.

Hentet af ambulance efter kemo

Det er dog ikke kun Fies mor, som i øjeblikket lider af kræft. Igennem det seneste år har hendes mormor kæmpet mod lungekræft, som hun ikke kan få kemobehandling imod, idet hun ifølge Fie bliver for syg af kemoen. Den bivirkning oplever Fies mor også, og det gav familien noget af et chok en uge inde i behandlingerne.

- Min mor har nogle hårde dage, efter hun har fået kemobehandling, hvor hun ikke spiser og får det vildt dårligt, hvilket så gjorde, at hun blev hentet af en ambulance, fortæller Fie, som sammen med sin søster og bror prøver at være der mest muligt for deres mor. Det er dog ikke nemt på grund af COVID-19.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

- Jeg arbejder jo i butik og er blandt så mange mennesker hver dag, og min mor har ikke rigtig noget immunforsvar på grund af kemoen, så under omstændighederne holder vi os hver for sig, men vi FaceTimer hver dag. Jeg er der bare, når hun har brug for det så vidt muligt.

Hun understreger, at selvom det er svært, så vil hun hellere holde afstand for at sikre sin mor end at risikere at smitte hende med noget for at være fysisk sammen. Hendes to mindre søskende på henholdsvis 15 og 17 bor hjemme hos deres mor, så det er svært for dem at holde afstand, men de omgås ikke med så mange mennesker som Fie.

LÆS OGSÅ: Nadia Shilas nyfødte søn indlagt

Måtte sige farvel til sin far

Det er ikke første gang, Fie bliver konfronteret med liv, død og alvorlig sygdom, og derfor skriver hun også på Instagram, at hun ikke kan klare mere nu. Tilbage i 2017 måtte hun nemlig sige farvel til sin far, som fik hjertestop og endte i respirator. Her måtte reality-baben tage den tunge beslutning om at slukke for respiratoren og give slip på sin far.

Blandt andet derfor sender hun nu en bøn til de højere magter og opfordrer alle sine følgere gøre det samme. Her sender hun også en kærlighedserklæring afsted til sin mor, som hun også viser et billede af. Se billedet HER.

- Det er så hårdt at se dig sådan der, men jeg ved, du er verdens stærkeste og gladeste. Ingen får ramt på vores familie bare sådan, og MOMSE, som jeg har boet hos så meget af mit liv. Dem der er tæt på mig ved godt, du er min anden halvdel, jeg ved VIRKELIG ikke, hvorfor Gud tester mig på den her måde.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i 'Bagedysten'