Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-babe skal hjælpe døende patienter

Louise Meyer glæder sig til at bruge sine sygeplejerkompetencer i et fuldtidsjob.

Louise Meyer fra 'Paradise Hotel' har netop afsluttet sin uddannelse som sygeplejerske efter 3,5 år på skolebænken samt praktikophold, men der bliver ikke plads til en lang sommerferie, for livet med fuldtidsarbejde starter allerede 1. juli.

- Omsorgen i sygeplejen har altid betydet rigtig meget for mig. Så derfor er jeg endt på palliativt afsnit. Det er en afdeling for døende cancerpatienter med smertelindring og kærlig pleje og omsorg op til døden. Det lyder lidt dystert, men det er en afdeling, hvor man kan have hjertet med i sine handlinger, fortæller den nyuddannede sygeplejer til Realityportalen.

Louise Meyer er nyuddannet sygeplejerske (Foto: privat)
Louise Meyer er nyuddannet sygeplejerske (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program

Louise har været heldig at få sit drømmejob i nærheden af egen bopæl i Esbjerg, da hun skal arbejde på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

- Min interesse er indenfor det palliative område, så jeg ringede og aftalte, at jeg kunne komme og kigge i et par timer. Efter det blev jeg vikar på afdelingen under Covid-19 ,og nu står jeg så her med en fuldtidsstilling inden længe, fortæller Louise, der ligesom mange andre sygeplejerske har oplevet, at der ikke er tid nok til patienterne.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

- Jeg har følt, at der på andre afdelinger er så travlt, at patientplejen kan blive overfladisk grundet manglende tid. Så jeg er ofte gået hjem med dårlig samvittighed. Men ved den palliative pleje føler jeg, der er tid til omsorg og nærvær, da patienterne jo er så syge. At kunne give en værdig død betyder meget både for patient og pårørende.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

Nervøs for at starte

Selvom Louise kender kollegerne og patientgruppen på forhånd, så er hun nervøs for at gå fra at være studerende til fuldtidsansat.

- Som studerende har man jo altid haft et sikkerhedsnet i form af en vejleder. Men nu har jeg alene det fulde ansvar for mine patienter, og jeg har egentlig ansvar for andres liv. Det kan godt være lidt skræmmende til en start, men jeg ved, jeg har de faglige kompetencer, fortæller Louise, der også frugter en helt anden ting, der ligger langt fra sygehuset.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

- Jeg har egentlig også været nervøs for, at snakken faldt på, at jeg har været med i reality. Nogle folk kan være dømmende overfor det, men jeg føler også nu, at jeg har bevist, at man ikke behøver at være dum for at have medvirket i 'Paradise Hotel'. Det var en oplevelse for mig, men det har intet med mine faglige kompetencer at gøre i det professionelle liv, afslutter Louise, der glæder sig til at starte drømmejobbet om blot to uger.

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet