'Paradise'-babe om ar fra selvskade: De er en del af mig

Paradisoen Anne Plejdrup har ikke altid været den glade pige, hun er kendt som i dag.

Den evigt festglade Anne Plejdrup, der er aktuel i 'Paradise Hotel' sæson 17, har ikke altid været den glade humørbombe, seere bliver præsenteret for.

Den 21-årige realitybabe har nemlig haft en svær barndom, der blandt andet var præget af mobning og svigt, har Anne tidligere fortalt i et interview med Realityportalen:

– Fra 7. til 10. klasse udøvede jeg selvskade grundet nogle ting, jeg har oplevet i min barndom og i min folkeskoletid. Jeg har haft en rigtig svær barndom, jeg har oplevet rigtig meget svigt og set ting, børn ikke skal se. På grund af min opvækst fik jeg nogle problemer i min folkeskoletid, som gjorde, at jeg blev mobbet, forklarede Anne om den svære tid.

– Nogle af mine veninder skar i sig selv, og derefter prøvede jeg, og det blev lidt en afhængighed for mig. Jeg tror, jeg følte, det var en løsning for mig, fordi at ens smerte psykisk blev fysisk, og det var nemmere at forholde sig til – og fordi at man måske følte, at man fortjente det, fortæller Anne.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Viser arrene frem med stolthed

I dag har Anne lagt fortiden bag sig, men det er ikke en, hun ønsker at skjule.

Sådan fortæller hun ærligt på Instagram, da hun er blevet opmærksom på, at man kan se hendes ar i en story:

- Det er ikke noget, jeg er flov over, og jeg er godt klar over, at man kan se det på billedet. Arrene er en del af mig, forklarer Anne og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig, at I ved, at jeg ikke er flov over det eller prøver at skjule det. Selvskade er desværre meget tabubelagt, og det synes jeg ikke, det skal være. Vi har alle vores ting at kæmpe med, og man gør forskellige ting for at komme igennem det.

LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye detaljer om bruddet med Christel

Fortryder selvskaden

Selvom Anne på ingen måde prøver at skjule fortidens selvskade, er det alligevel ikke noget, hun ikke fortryder.

- Jeg havde det meget svært, da jeg var yngre, og jeg følte, at selvskade var en udvej. Jeg fortryder det så meget, og hvis der sidder nogle derude, som går igennem noget svært, så få professionel hjælp. Det er vigtigt, så man kan få nogle redskaber til at komme videre, og det ville jeg ønske, jeg havde gjort.

- Mine ar er med mig i dag, og de har gjort mig til den, jeg er. Det virkede umuligt at komme ovenpå igen, men det lykkedes, og jeg føler mig sej, og det er jeg stolt af!

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne afslører: Jeg prøvede at udvise selvtillid