'Paradise'-babe og manden sælger huset

Jasmin Melina Rendbæk og Frederik Schilling tager fat på et nyt kapitel i livet.

Den 26-årige Jasmin Melina Rendbæk, der er kendt fra 2017's udgave af 'Paradise Hotel', og hendes forlovede, tidligere håndboldspiller Fredrik Schilling, kan nu for alvor se frem til et nyt og spændende kapitel. De har nemlig solgt deres hus, som knap nok nåede at komme på markedet, før en købsaftale var underskrevet.

Artiklen fortsættes under videoen med Jaffer og Bolette, der giver gode råd til den nye 'Bachelor'... 

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Det fortæller Jasmin Melina, der i øvrigt vandt titlen som Miss Paradise i hendes sæson.

- En impulsiv idé er blevet til virkelighed. Vi satte vores hjem til salg uden mægler. Fire dage senere holdt vi åbent hus. Tre familier valgte at byde prisen samme dag. Nu står vi her, og kan sige at købsaftalen er underskrevet, og at VI HAR SOLGT VORES HUS! Nye eventyr venter forude, skriver den tidligere reality-deltager i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde

Det er i det hele taget gået stærkt i Jasmin Melina og 32-årige Frederik Schillings kærlighedsliv, for i 2018 blev de kærester, og samme år blev de forældre sammen for første gang. Sammen har de i dag pigerne Luna og Elina, der er fra henholdsvis 2018 og 2021.

Nu kan parret se frem til at bygge deres drømmehus i Silkeborg, hvor de har købt en grund, og hvis alt går efter planen, kommer boligen til at stå klar til september.

- Vi vil gerne have et hus, hvor alt er nyt, og hvor vi selv kan bestemme, hvordan alt skal se ud, lige fra plantegning til materialevalg, siger Jasmin Melina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Bendtner er kommet tættere på sin søn

 
View this post on Instagram
 

A post shared by JASMIN MELINA (@jasminmelina)