'Paradise'-babe og kæresten er gået fra hinanden

Den tidligere 'Paradise'- deltager er blevet single og bor nu alene.

Trine Skjollander begyndte 2021 med at blive smask forelsket, da hun mødte sin nu ekskæreste, Stefan, til en nytårsfest. De to blev hurtigt kærester og flyttede sammen i Aalborg. Men lykken varede desværre ikke længe, og i dag er parret gået fra hinanden.

Artiklen fortsættes under interviewet med Anne og Nikolaj, der fortæller om deres nye projekter...

- Jeg er flyttet for mig selv i denne hyggelige lejlighed i Aalborg C med min lille hund Sally, skriver Trine i en story på Instagram, hvor hun også fortæller, at hun ikke længere har en kæreste.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab

Trines ekskæreste hedder Stefan og arbejder som murer. Hun ønsker ikke at forklare yderligere, hvad der har ført til bruddet, og hvem, der tog beslutningen.

-  Det er lidt ligegyldigt. Min familie og venner ved, hvorfor. Men det duede bare ikke. Så jeg er flyttet i mit eget hjem igen nu, skriver hun til Realityportalen.

Efter bruddet har Trine ikke brug for at tage på dates for at finde kærligheden på ny, faktisk afviser hun helt at tage på dates.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører: Det står i vejen for en graviditet

- Jeg er ved at finde mig selv og prøve at nyde tiden alene. Som folk også kan se, går jeg meget i byen for tiden med alle de mennesker, jeg holder af. Jeg er ikke så god til singlelivet. Så jeg er ved at lære at vende mig til det og nyde mit eget selskab. Ingen dates herfra!, fortæller Trine.

Trine Skjollander blev kendt, da hun for første gang medvirkede i 'Paradise Hotel' i 2018. Her fandt hun kærligheden, da hun mødte Mathias Hjorth, og parret nåede at flytte sammen i en lejlighed i Odense, men desværre gik forholdet i stykker. I 2021 var både Mathias og Trine med i sæson 17 af 'Paradise', og her rejste Trine i modsætning til første gang, hun medvirkede i realityprogrammet, hjem med et knust hjerte.

Derudover har Trine også medvirket i Viaplay-programmet 'Boss Ladies'.

LÆS OGSÅ: Olivers første ord om utroskab: Måske det er Guds måde at straffe mig