(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

'Paradise'-babe jubler over moderkage

Jasmin Melina håber på, at hun får en nemmere fødsel end sidst, og nu er hun et skridt tættere på.

Inden længe bliver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Jasmin Melina mor til to, når datteren Elina kommer til verden. Men den søde ventetid har også været en nervepirrende tid for Jasmin og hendes forlovede, håndboldspilleren Frederik Schilling, for det har nemlig ikke set ud til, Jasmin kunne få den fødsel, hun ønskede sig. Men nu er der gode nyheder.

-  I går fik jeg den bedste nyhed længe. Min moderkage har lagt “forkert” igennem hele graviditeten, men den har nu flyttet sig. Det betyder, at jeg ikke skal have planlagt kejsersnit alligevel, jubler Jasmin i en update på Instagram.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

- Jeg er så lettet og ikke mindst glad. Jeg havde ikke verdens nemmeste fødsel med Luna, men trods det så glæder jeg mig SÅ meget til at skulle igennem en fødsel igen.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

Da Jasmin blev mor for første gang i juli 2018, hvor datteren Luna kom til verden, endte hun med at få akut kejsersnit efter at have været i fødsel i 25 timer. Tiden efter fødslen var ikke nem for den lille familie, for kort efter de var blevet udskrevet fra hospitalet, blev Jasmin indlagt igen med store smerter og måtte igennem morfinbehandling for at komme på fode igen.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Nu håber 'Paradise'-baben på, at hun kan få lov til at føde sin kommende datter Elina vaginalt, når hun har termin til maj, og med den glædelige nyhed om moderkagen er hun altså et skridt tættere på sin drøm.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

 
View this post on Instagram
 

A post shared by JASMIN MELINA (@jasminmelina)