'Paradise'-babe indrømmer: Fik noget særligt af Jonas

Jonas ville ikke i finalen med Ida, men han gav hende noget andet og vigtigere end sejren.

For pigerne var det en nervepirrende omgang, som udspillede på hotellet i gårsdagens afsnit 'Paradise Hotel'. Her gjaldt det om ikke at være på det foto, som Sille og Jonas havde valgt at placere i en diamant. Medmindre man selv åbnede diamanten og også var pigen på fotoet, for så ville man få lov til at blive.

LÆS OGSÅ: Blev kærester efter ‘Robinson’

Artiklen fortsættes under videoen med Emil og Olivia, der fortæller om at være værter på 'Paradise Hotel'...

Desværre gik Ida Schultz ikke hen og åbnede diamanten, og derfor blev det hendes tur til at pakke sin kuffert og forlade hotellet.

- Jeg blev simpelthen så sur på Jonas, da jeg så, at han havde lagt mit billede i diamanten, selvom det måske var lidt dobbeltmoralsk, nu da jeg selv havde sat ham i fare. Jeg håbede til det sidste, at Ida inde i skærmen ville åbne den, selvom jeg godt vidste, at det ikke ville ske, siger Ida om at gense hele episoden.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Oliver lod sig tabe

Hun var ret overbevist om, at det ikke var hendes foto, som diamanten gemte på, og derfor tog hun ikke chancen. Selvom de andre piger faktisk gav hende et hint.

- I afsnittet ser man, at pigerne går ned på værelset. Dét får jeg set ud af min øjenkrog, og der vidste jeg, at de ville prøve at få mig til at åbne diamanten for at redde dem selv. Så jeg stolede overhovedet ikke på noget af det, de sagde til mig, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor skal skilles

Selvom det det i sidste ende var hendes egen partner, Jonas, der var medvirkende til hendes exit, så har de to i dag et fint venskab, og de ses stadig, når de finder tid til det. Blandt andet har de også en fælles ven - der for Ida er blevet mere end en god ven.

- Jonas og mit forhold er rigtig godt herhjemme, og selvom han ikke ville vinde med mig, så har han givet mig noget andet, som jeg elsker endnu mere. Uden Jonas havde jeg aldrig mødt min kæreste, siger 'Paradise'-deltageren.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor har Ralf en hvid plet i hovedet