Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-babe er mor til pseudotvillinger: Det er hårdt!

Det er bestemt ikke altid lige nemt at være mor til to børn under to år.

Der må siges at være sket en hel del for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Kimie Maria Kristensen fra 2014-udgaven og hendes kæreste, Lasse Andersen, det seneste halvandet år. Den 16. februar 2017 blev parret forældre til sønnen Mika, og et år senere – helt præcis tirsdag den 20. februar 2018 – blev de forældre til endnu en søn, Cody.

LÆS OGSÅ: Reality-divas hårde døgn: Mand og datter indlagt

Kimie og Lasse kan dermed kalde sig forældre til pseudotvillinger, selvom det ikke var noget, de på forhånd havde planlagt. De nyder tilværelsen som en familie på fire, men Kimie erkender gerne, at det også er hårdt med to små børn:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang’-Stephanie søger lejlighed: Derfor vil jeg gerne flytte hjemmefra

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var hårdt. Det er hårdt med to så små, og det er hårdt, at man simpelthen er så presset med søvnunderskud. Når man har to så tæt på hinanden, er man heldigvis inde i rytmen med ingen søvn, men når man har gjort det i næsten halvandet år, så er man altså virkelig også træt, fortæller Kimie til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen: Nu taler hun om lynfødslen

- Heldigvis er jeg heldig at have to ret nemme drenge, selvom deres ynglings beskæftigelse er at være vågne. Heldigvis er de virkeligt begyndt at få meget ud af hinanden, og det er det vigtigste. Det er derfor alle de søvnløse nætter og dage værd. Vi tager bare en dag af gangen, og det er det, der fungerer for os lige nu.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin

Se de søde billeder af Kimie og hendes to sønner nedenfor:

Du er okay lillebror ???

Et opslag delt af Kimie Kristiansen (@kimiek) den

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Maja har mødt en sød fyr