'Paradise'-babe er blevet single

Katrine Hoffmann, som vi kender fra 'Paradise Hotel', 'Paradise Kollektivet' og 'Stjerne Boksning', er blevet single og er flyttet fra kæresten.

26-årige Katrine Hoffmann fra 'Paradise Hotel' 2018 er blevet single efter to års forhold med kæresten Mathias Nielsen, som hun boede med i Kastrup. Det bekræfter hun overfor Realityportalen.

- Det fungerede desværre bare ikke til sidst, og så måtte jeg træffe den hårde beslutning og gå, før det gik helt galt. Nogle gange møder du den rigtige person på det forkerte tidspunkt. Nogle gange kommer livet i vejen. Nogle gange adskiller skøre beslutninger folk fra hinanden. Nogle gange er kærligheden enorm, men skæbnen vil bare ikke tillade det, lyder det fra Katrine, der ikke ønsker at gå i detaljer om bruddet.

Katrine og Mathias i 2018 (Foto: Privat)
Katrine og Mathias i 2018 (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Linse raser: Bryggen flyder med affald

Det er tydeligt, at bruddet smerter Katrine, selvom det var hendes beslutning. Hun havde da også troet, at Mathias var den mand, hun skulle have børn og blive gammel med.

- Han er sød, dejlig, betænksom og sjov. Han har styr på sit liv, og jeg har virkelig fundet min drømmemand og ham, jeg gerne vil dele mit liv med, have børn med og bo sammen med, fortalte Katrine til Realityportalen, dengang forholdet blev officielt tilbage i juni 2018.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Realitybabe er blevet mor

Flyttet ud

Katrine og Mathias boede op til bruddet sammen i Kastrup, hvor Katrine har boet stort set hele sit liv. Da Katrine fandt sammen med Mathias medvirkede hun i 'Paradise Kollektivet', og da optagelserne til programmet var slut, flyttede hun ind i Mathias' lejlighed i Emdrup.

Cecilie Stampe, Katrine Hoffmann, Jonas Ptak, Maja Bebe, Rasmus Jensen og Boris Laursen var de første paradisoer i 'Paradise Kollektivet' (Foto: TV3)
Cecilie Stampe, Katrine Hoffmann, Jonas Ptak, Maja Bebe, Rasmus Jensen og Boris Laursen var de første paradisoer i 'Paradise Kollektivet' (Foto: TV3)

Da Katrine havde det svært ved at bo i Emdrup, langt fra alt hun kendte, kom hun ind i en mørk periode, hvor hun følte sig deprimeret og ensom. Derfor købte Katrine og Mathias i stedet en lejlighed sammen i Kastrup, hvor de også begge har familie tæt på.

Katrine Hoffmann og Mathias i lejligheden i Emdrup (Foto: Privat)
Katrine Hoffmann og Mathias i lejligheden i Emdrup (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Men nu er eksparret flyttet fra hinanden, og Mathias bliver boende i deres tidligere fælles hjem.

- Jeg er flyttet og bor på et værelse hos min mor, indtil jeg får råd til at finde mit eget, fortæller Katrine, der ikke har ønsket at kommentere bruddet yderligere.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere