'Paradise'-babe bakkede ud af operation: Ikke hvad vi aftalte

Gårsdagens planlagte operation gik slet ikke som planlagt.

I går skulle reality-baben Ida McKenna Christiansen, som er kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Date mig i et døgn' have en planlagt og længe ventet operation. Hun er nemlig født med en genfejl, der gør, at hendes blodårer i foden ikke kan danne baner, så i stedet har de lavet en form for garnnøgle på knysten. Den gør, at hun ikke kan gå ordentligt eller have normale sko på, forklarer Ida.

LÆS OGSÅ: Efter brudt forlovelse: Paradiso har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Jenna fortæller, hvordan Albert er kedelig.

- Det startede som en lille ømhed for 3 år siden efter et styrt. Herfra gjorde det mere og mere ondt, og så begyndte det at danne en lille kugle, som efterfølgende de sidste 2,5 år har vokset sig ret stor, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Philine udsat for svindel: Jeg har kontaktet min advokat

Fik tilbudt forkert operation

Derfor kunne man i går på hendes story på Instagram følge med i, at hun gjorde sig klar til at blive opereret. Desværre gik det ikke som planlagt.

- Der var ikke ordentlig styr på noget. Først troede de, at jeg skulle opereres i lysken, hvorefter jeg ønskede at tale med en omkring forløbet og bad om beroligende. Efter en halv time bliver jeg så hentet af en, som skal køre mig ned til operationen, og han forklarer så, at de har fået at vide, at jeg har frabedt mig samtale og beroligende, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne bliver verdensmester

- Nede på operationsstuen fortæller de så, at det beroligende ikke kan nåes, og han begynder at forklare mig, hvad der skal ske. Den forklaring jeg får, var ikke den metode, som vi aftale tilbage for et lille år siden, så jeg siger fra. Vi aftaler så, at de sprøjter noget ind i min malformation (knuden på foden, red.), som får væv og vener til at trække sig sammen, og at jeg så om halvanden måned får en samtale med et andet ambulant lægeteam, som forhåbentlig kan følge mig igennem det aftale forløb med to indgreb, i stedet for 6-9, som de troede i går.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

Ked af det og frustreret

Ida er nu hjemme fra hospitalet, men hun får smertestillende og skal holde sin fo i ro i en uges tid. Hun er chokeret over hele oplevelsen og skal lige sluge, at hun ikke blev opereret alligevel.

- Jeg var meget ked af det og frustreret i går, fordi jeg er gået igennem så mange undersøgelser og smertefulde ting med de forskellige hospitaler de sidste 3 år. Men jeg kan ikke gøre så meget ved det nu. Jeg håber på at kunne blive indstillet til den aftalte operation. Hvis ikke jeg kan det, så ved jeg ikke lige, hvad jeg gør, så jeg er stadig lidt trist over det. Men der er desværre ikke så meget at gøre andet end at være tålmodig, slutter Ida.