'Paradise'-babe afslører vild fortid: Forlovet og gårdejer

Der er sket en del i den smukke paradisos liv, inden hun meldte sig til programmet.

Monique Kromann er blandt alderspræsidenterne i den nye sæson af 'Paradise Hotel', og det betyder, at hun har en del i bagagen, som de andre deltagere ikke har. Det er også en af årsagerne til, at Monique har valgt at deltage i programmet, for som hun selv beskriver det, har hun altid levet meget voksent, og nu savnede hun at gøre noget ungt og vildt.

LÆS OGSÅ: Monique afslører: Derfor kunne jeg aldrig tænde på Philip

- Jeg har arbejdet rigtig meget, og så har jeg været i gang med to uddannelser, jeg har haft chefstillinger og været gårdejer og har haft mit eget opstaldningssted. Jeg har været forlovet og haft en kæreste i otte år, så møllen har ligesom bare kørt derudad, hvor man har prioriteret nogle andre ting, fortæller Monique og fortsætter:

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

- Man vidste bare, hvad man skulle, og det var også fint, for det var det, jeg havde lyst til at prioritere på det tidspunkt, men så blev man lige pludselig single, så åbner man sgu øjnene op for et helt nyt socialt liv, og ham jeg var sammen med, vi nåede sgu aldrig ud og rejse helt vildt, så mit liv har bare været anderledes.

Voksede fra hinanden

Monique og ekskæresten ejede et nedlagt landbrug, hvor der var plads til seks heste, og de to havde gang i en masse projekter og havde egentlig nok i hinanden. Men da kærligheden brast for nogle år siden, kunne Monique mærke, at hun manglede nogle eventyr.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

- Vi var jo ungdomskærester, du ved, jeg var i hvert fald sammen med ham, da jeg var meget ung, og når man har været sammen i så mange år, og man bliver voksen, så tror jeg bare, at vi voksede fra hinanden. Man ændrer sig rigtig meget i løbet af årene, og så sad vi lidt fast samme  sted, og så blev vi enige om, at der skulle bare ikke være det mere, fortæller Monique.

Hun understreger, at det var et godt forhold, og det sluttede udramatisk, og de er begge videre - ekskæresten har en ny kæreste, som han også har fået et barn med. De to hilser på hinanden, men har ikke ellers nogen kontakt i dag, så hun ved ikke, hvordan han har det med at se hende på skærmen, hvis han følger med.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden