'Paradise'-babe afslører alle skønhedsindgreb

Nu åbner stjernen fra 'Paradise Hotel' op om alt, hun har fået lavet ved sit udseende. Det meste er dog noget, hun har med sig fra naturens side.

For cirka et år siden kunne vi følge med, da Emilie Hoffmann flirtede rundt med Jonas Ptak på 'Paradise Hotel', hvor hun nåede hele vejen frem til finalen.

Siden er der sket en del med hende - og det gælder også udseendet. Det ved i hvert fald de cirka 75.000, der følger med på Emilies Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Men nu fortæller hun også selv, hvilke kosmetiske indgreb, hun har fået foretaget.

Emilie til forpremiere på 'Paradise' i december 2019. Foto: Anthon Unger
Emilie til forpremiere på 'Paradise' i december 2019. Foto: Anthon Unger

- Jeg har kun fået lavet mine læber, og så for lang tid siden fik jeg lidt filler i min hage, skriver Emilie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: UH! Realitypar skal have en lille ny

Den 23-årige babe er ellers også godt skåret, men det er altså sådan, hun er skabt fra naturens side tilsat en god mængde træning. Når coronapandemien ellers tillader det.

- Jeg mangler seriøst mit fitnesscenter. Men når det er sagt, så prøver jeg stadig at få gjort lidt i forhold til løb og hjemmetræning. Det er bare ikke det samme, fortæller hun.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by EMILIE HOFFMANN (@hoff_emilie)

LÆS OGÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Derudover har Emilie Hoffmann været en tur i værnepligten, hvor hård fysisk træning var en del af hverdagen. Hun valgte dog at springe fra, da hun stadig kæmper med at få sårene til at hele, efter de overgreb hun var udsat for i sin ungdom.

Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, og nu venter et nyt kapitel. Emilie har nemlig søgt ind på pædagoguddannelsen.

- Overordnet har jeg det faktisk rigtig godt, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Jeg har selv kæmpet en hård kamp for at være, hvor jeg er i dag.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand