'Paradise'-babe åbner op om svær periode: Jeg har følt mig ensom

En velkendt paradiso er flyttet sammen med kæresten, hvilket dog ikke kun har været en sand fornøjelse.

Tilbage i juni kunne Katrine Hoffmann, kendt fra årets sæson 'Paradise Hotel', afsløre, at hun havde fundet sig en sød kæreste, 26-årige Matias Nielsen.

Den 24-årige reality-babe boede dengang i Kastrup, hvor hun også er opvokset, men over sommeren var hun rykket til det indre København for at medvirke i 'Paradise Kollektivet'. Planen var dog ikke, at hun efter optagelserne skulle vende tilbage til Kastrup, men derimod flytte 15 kilometer væk og ind i Matias' lejlighed i Emdrup, så de to kunne starte en hverdag sammen.

LÆS OGSÅ: Katrine: Derfor er jeg med i ‘Paradise Kollektivet’

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis

Nu har Katrine efterhånden boet et par måneder sammen med Matias, men det har desværre ikke været en helt nem start:

- Jeg har haft en lidt “mørk periode”, hvor jeg har været lidt deprimeret og følt mig en smule ensom. Jeg tror måske, at det har haft noget at gøre med, at det er blevet vinter, samtidig med at jeg jo er flyttet langt væk fra mine venner, familie og alt det, jeg kender. Så selvom man er et kendt ansigt, kan man godt føle sig trist og ensom. Det er ikke kun lutter glitter og glamour, som det tit fremgår af Instagram-glansbilledet, fortæller Katrine til Realityportalen.dk.

- Jeg har heldigvis fået det bedre, og kæresten og jeg har det super godt. Det er også mærkeligt, at jeg følte mig ensom, når jeg bor med min kæreste, men jeg bliver lidt vinterdeprimeret engang i mellem. Emdrup er jo heller ikke så langt væk igen, men her er bare så stille. Så når jeg har været vant til at bo i Kastrup stort set hele livet og har alle venner og familie der, så føles det som meget langt væk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer beskyldt for tyveri i ‘Paradise Kollektivet’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Divaer i junglen’ vender tilbage

Klar til 'Divaer i junglen'

Katrine arbejder til daglig i Matas, men efter hun har været med i 'Paradise Hotel' og 'Paradise Kollektivet', har hun bestemt fået blod på tanden for at lave mere tv.

- Jeg har jo lige opdaget, at de laver en ny sæson af 'Divaer af junglen', hvilket jeg sindssygt gerne vil være med i! Jeg savner lidt at lave tv, så jeg håber virkelig meget at få en besked fra casterne på et tidspunkt, fortæller Katrine, der også har andre planer for det nye år:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

- Jeg glæder mig til at træde ind i det nye år, hvor jeg vil lægge mere tid og fokus på min Instagram-profil. Derudover har jeg overvejet at starte en blog, hvor jeg vil dele oplevelser, tanker, fashion og gode råd. Min kæreste og jeg har faktisk også noget stort under opsejling i 2019, som jeg glæder mig til at fortælle mere om senere hen, når det hele lige er lidt mere på plads, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det så du ikke på tv