'Paradise'-babe åbner op om følsomt emne: Det er grænseoverskridende

Ikke alt er så rosenrødt hos den tidligere paradiso, som det måske ser ud på de sociale medier.

Der er sket meget i 23-årige Jasmin Melinas liv, siden hun vandt titlen som Miss Paradise for to år siden.

Forrige år mødte hun sin kæreste, håndboldspilleren Fredrik Schilling, og kort tid efter blev hun gravid. Sidste sommer fødte hun så datteren Luna, som i juli fyldte et år, og for et par måneder siden købte Jasmin og Frederik et hus sammen i Silkeborg, som de den 1. september fik nøglerne til.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin udskrevet efter smertehelvede

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen

Alt ser dermed umiddelbart ud til at køre på skinner for den tidligere reality-babe, der netop er startet på pædagogseminaret. Dog har Jasmin dog også sine udfordringer, og nu har hun valgt at åbne op om noget, som hun kæmper meget med:

- Jeg har overvejet flere gange at dele noget mere personligt med jer, men hver gang jeg har overvejet det, har jeg fået kolde fødder og tænkt for meget over, hvad folk ville tænke. Jeg har gennem de seneste par måneder tabt mig, uden bevidst at gøre noget. Nogen vil måske tænke, at det er et luksusproblem, men næppe for mig. Lige pt vejer jeg alt for lidt - 44 kilo, skriver Jasmin på sin Instagram-profil sammen med et billede af sig selv.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Store ændringer i ny sæson ‘Ex on the Beach’

- Jeg har været gennem flere forskellige undersøgelser, og lægerne kan ikke finde en årsag. Det er SÅ frusterende. Og så tænker I måske, hvorfor jeg deler det her? Og det gør jeg simpelthen, fordi jeg føler, at nogen folk kigger på mig, som om at jeg har fået en spiseforstyrrelse, og det gør mig så ked af det. Jeg ønsker virkelig at få min “gamle krop” tilbage, som havde overskud, var sund, stærk og havde nogle former. Der er flere undersøgelser i vente, og jeg håber inderligt, at jeg snart får et svar på, hvorfor min krop opfører sig så underligt. Heldigvis har jeg Fredrik, som er min største støtte. Shit et grænseoverskridende opslag, men her fik I det, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Henriette åbner op om svær barndom

Det er ikke første gang, Jasmin åbner op om et svært emne. Tidligere har hun også fortalt om sin angst-lidelse og forsøgt at bryde et tabu omkring graviditet.

Se billedet af Jasmin, hvor hun kun vejer 44 kilo, herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin løfter sløret: Her er sandheden om Lenny og mig