'Paradise'-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket

Det viser sig, at Anne var så fuld, da hun havde sex med Teitur, at hun efterfølgende ikke vidste, det var sket.

Der blev for alvor gang i hotellet i Mexico her til aften, hvor Mike og Anne tjekkede ind på 'Paradise'.

Standarden var blevet sat, efter alle fyrene havde kysset Anne, og alle pigerne havde kysset Mike, så efterfølgende blev der givet fuld gas til aftenens fest. For første gang blev stemningen også for alvor lummer, da Anne først kyssede lidenskabeligt med Jonass i poolen og efterfølgende havde sex med Teitur, inden de skulle sove.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea beskyldes for at være blank: Teitur forstår mig ikke

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans’

Det viser sig dog, at Anne i løbet af aftenen havde drukket sig så fuld, at hun næste morgen ikke anede noget om, hvad hun havde lavet.

- Jeg var så stiv første aften, så der var helt slukket deroppe, og jeg kunne overhovedet ingenting kan huske. Produktionen blev sure på mig til interviewene i sync, da spurgte ind til mig og Teitur, for ifølge mig var der ingenting sket. Så til sidst blev en fra produktionen nødt til at hive mig til side og forklare mig, at det godt kunne være, at jeg blev lidt ked af det, men at de kunne se på overvågningskameraerne, at jeg havde haft sex med Teitur, forklarer Anne til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

- Det sidste, jeg husker fra aftenen, var, at jeg tog en body-tequila på Sarah, og derefter er alt helt slukket. Så jeg vidste hverken, at jeg havde kysset med Jonass eller haft sex. Derfor kom det som et kæmpe chok, da jeg fik det at vide. Jeg havde det rigtig ambivalent med det, men der var jo ikke så meget at gøre ved det, så jeg blev nødt til at være positiv og se det sjove i det.Vi har joket meget med det efterfølgende, og Teitur og jeg synes egentligt bare, at det er sjovt nu. Teitur huskede det faktisk heller ikke selv så godt. Vi var bare rigtig fulde den aften.

- Jeg har det heldigvis fint med sex, og jeg er en meget åben og ligeglad pige, og det har hjulpet mig meget i forhold til, hvis jeg måske var en rigtig genert pige. Men sket er sket, og det er bare sådan det er, men det var da lidt en omvæltning, da jeg fik det at vide, og det var også mærkeligt at se sig selv have sex på tv - mere end det måske havde været, hvis jeg faktisk havde vidst, hvad der var foregået. Jeg fortryder dog heller ikke, at det skete. Jeg fortryder intet, jeg har gjort på hotellet. Selvfølgelig er det lidt pinligt, men jeg tager det med et smil, tilføjer Anne.

Se næste afsnit 'Paradise Hotel' tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Se klippet, hvor Anne og Teitur har sex nedenfor:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par