'Paradise'-Anne: Det værste ved programmet er...

Der er én ting, som Anne særligt syntes var hårdt ved at medvirke i Viafree-programmet.

Der er ingen tvivl om, at Anne Plejdrup nyder at lave tv, og hun var derfor heller ikke bleg for at sige ja til at medvirke i Viafree-programmet 'Kollektivet', da muligheden opstod.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-hunk er blevet single

Det var dog langtfra alt ved programmet, hun var helt fan af:

- Jeg blev kåret til den værste roomie, fordi jeg ofte ikke var hjemme. Jeg sov ude lidt nætter, og jeg var tit hos Jonass og Teitur. Jeg fik også skæld ud af produktionen, fordi jeg skulle være der mere, men det var ikke det, jeg tilmeldte mig. Jeg meldte mig til, fordi jeg skulle bo i et kollektiv, og det var ikke, fordi jeg ikke ville være sammen med de andre, men jeg gad det ikke hele tiden. Så når jeg havde lyst til at tage hjem til Jonass og sove der, så ville jeg have lov til det, forklarer Anne til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

- Det skulle jo være ligesom at bo i en lejlighed og ikke ligesom at bo i isolation, og sådan var det altså engang imellem. Det var irriterende ikke at kunne gå nogen steder, og det sagde jeg også til produktionen, men så blev de bare sure. Men jeg sagde, at jeg ikke ville være fanget, ellers ville jeg flytte ud, så jeg endte med at få lov til lidt mere efter det. Jeg kunne forstå det, hvis det var vigtige ting, men når der ikke var noget, så havde jeg brug for at trække mig engang imellem, ellers blev jeg sindssyg. Så jeg er glad for, det kun var 21 dage, når der var så mange regler, og vi skulle filmes hele tiden.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden