Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)
Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

'Paradise'-Anna: Jeg er den perfekte diva

Enten elsker man hende, ellers hader man hende. Anna er garanti for drama og underholdning, og måske får vi lov at opleve hende i endnu et program.

Selv om Anna i mandags måtte vinke farvel til drømmen om at vinde 'Paradise Hotel', så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan se hende på skærmen i fremtiden.

- Hvis jeg skulle være med i et program, skulle det være 'Divaer i junglen'. Jeg er mega svag, men jeg elsker udfordringerne og det psykiske pres, siger Anna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Patrick lavede aftaler for at redde sig selv og Julie

Vil kunne gå hele vejen

Anna er overbevist om, at hun har det, der skal til for at være med i 'Divaer i junglen', så længe det ikke kræver for mange muskler.

- Jeg har psyken, gå-på-mod og det hele med mig. Jeg ville kunne nå langt, hvis ikke det handler om noget, hvor man skal bruge virkelig mange kræfter, for jeg har ikke de største muller, slår Anna fast med et grin.

Flere gange på 'Paradise Hotel' har hun bevist, at hun er god for intriger, drama og underholdning - og det vil hun med garanti også være i junglen.

- Jeg er jo en drama-kælling, så der ville med garanti blive drama, show og underholdning, hvis jeg skulle være med i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Nadia er færdig med reality

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.