'Paradise'-Ali lover: Der bliver rav i den!

Som om der ikke har været intriger nok i dette års 'Paradise Hotel', så lover den nye fyr, at han er kommet for skabe drama.

I går tjekkede Ali ind på 'Paradise Hotel', men selv om det var med et kæmpe smil på læben, der var klar til fest og ballade, så er det af helt andre årsager, han er i Mexico.

- Jeg meldte mig helt klart til 'Paradise Hotel' for at lave rav i den. Da jeg så finalen sidste år, råbte jeg 'smid, kuglen, smid kuglen', da Julian havde muligheden for det. Men han smed den ikke, og det blev jeg sur over - jeg ville klart have smidt den, siger Ali til Realityportalen.dk.

På vennen Omars opfordring meldte Ali sig til programmet.

LÆS OGSÅ: Rasmus: Jeg var ved at knække sammen

'Vi er på et godt venneplan'

Selv om den flotte fyr var rejst til Mexico, så blev han alligevel taget godt imod af en kending fra Danmark.

- Stolle og jeg kender hinanden pænt godt. Vi har været til en del fester sammen og sovet ved siden af hinanden. Jeg kender hans bror. Vi er på et ret godt venneplan - og fyrer den af sammen.

Der er ingen tvivl om, at Ali også er kommet for at give den gas på 'Paradise Hotel' - og det fik pigerne til at tvivle på, om han var kommet for at spille taktisk overhovedet.

- Jeg kan godt forstå dem. Men det var den første dag, og jeg havde lagt taktikken på hylden - så jeg kunne nyde min første aften fuldt ud. Og så var det jo mandag, så der var lang tid til torsdagens parceremoni, griner han.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Rasmus undskylder

Blev skuffet over pigerne

Da den nye fyr trådte ind på hotellet, var han imødekommende og gav udtryk for, at alle så dejlige ud. Men det var kun den halve sandhed.

- Jeg blev skuffet, da jeg så pigernes ansigter. Jeg havde ligesom forventet noget mere - kebabrulle, griner han og fortsætter:

- Men fyrene levede fuldstændig op til mine forventninger. Fyrene var super fede, og jeg klingede godt med dem. Stolle kendte jeg jo i forvejen, men jeg synes også, at jeg klingede rigtig godt med Steven - der var allerede noget 'bromance' med ham fra start.

Ali lover, at seerne uden tvivl får lov at opleve den festglade Ali samtidig med, at han nok skal skabe rav og drama i løjerne på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Sandra: Derfor gik vi bag om ryggen på de andre

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.