Foto: TV3
Foto: TV3

Panda: Negative comments påvirker mig ikke

Kendte personligheder må lægge ører til en del flere kommentarer end andre - og det må den nye 'For lækker til love'-fyr erkende.

Den nye 'For lækker til love'-fyr har selvtilliden i orden, ligesom kravene til en kommende kæreste heller ikke er små. Og det har efter premiereafsnittet på 'For lækker til love' givet en del kritik af den selvsikre fyr Jeremy Panda Ace.

- Alle har en mening, og det skal de også have lov til at have og udtrykke. Men som person hviler jeg utroligt meget i meget selv, så jeg tager det ikke til mig. Men man kan heller ikke undgå at vrikke en smule med næsen og synes, at det er lidt trist med alle de negative comments, der kommer fra folk, der ikke kender mig eller i det mindste har mødt mig i real life, forklarer Jeremy Panda Ace til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sådan fejrer reality-stjernerne Valentinesdag

Ingen smart-ass

Heldigvis er det ikke alle, som har fået en negativ opfattelse af den nye 'For lækker til love'-fyr. Han får nemlig også en del positive kommentarer med på vejen - både fra folk, der kender ham i forvejen og folk, der har set ham i byen eller på Facebook.

- Der er også mange positive kommentarer fra folk, der ikke har mødt mig, men alligevel kommer med 'lågsus' positive comments. Nogle skriver, at de tydeligt kan se, at jeg ikke er en smart ass, men en person, som nyder livet, er glad, har det vildt sjovt og lever et fedt liv - som man nu kan se ud fra billederne.

Panda lægger ikke skjul på, at de mange positive kommentarer varmer om hjertet, men selv uden den bekræftelse er han ikke i tvivl om, at han er en fin fyr.

- Jeg ved, at jeg er den, jeg bør være. En, der viser respekt og opfører sig godt, eller så godt jeg nu kan, overfor andre. Præcis som de fortjener det.

LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet

Se 'For lækker til love' i aften på TV3 klokken 21:00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.