OVERSIGT: Disse kendisser har medvirket i 'Paradise'

Se hvilke kendte personer, der har medvirket i 'Paradise Hotel'.

Der har nu kørt elleve sæsoner af 'Paradise Hotel'. Det har medført, at mange almindelige ukendte danskere, nu er blevet velkendte realitydeltagere.

Dog har der også været deltagere gennem årene, som allerede i forvejen har været kendisser, inden de har medvirket i programmet.

Juicyplay har samlet en række videoer af de otte kendte, der har checket-in på 'Paradise':

Fie Laursen - sæson 11

Den kendte blogger Fie var deltager på hotellet i sæson 11, hvor hun fik fyret den godt og grundigt af på hotellet. Se klippet, hvor Fie og drengene hygger sig med body-tequila.

Paris Hilton - sæson 9

Den største stjerne, som har deltaget på 'Paradise', er Paris Hilton. Hun var med i begyndelsen af sæson 9, hvor hun startede sæsonen. Det var noget, som deltagerne var meget vilde med. Se klippet, hvor Stolle viser røv til Paris.

Kay - sæson 9

'For lækker til love'-stjernen Kay har også været en tur forbi 'Paradise Hotel'. Her forsøger han som altid at score damer. Se klippet, hvor han forsøger at overtale Shila til at vælge ham.

Patrick Nielsen - sæson 9

Den kendte bokser Patrick Nielsen har også været deltager på hotellet. Her blev han meget populær blandt de andre deltagere. Se klippet, hvor Patrick fortæller om sig selv i præsentationsvideoen.

Stine Kronborg - sæson 9

Stine Kronborg er kendt for en lang række ting inden 'Paradise'. Hun har blandt andet været på landsholdet i Zulu Djævleræs i 2009, været dommer i TV2's danse-og slankeprogram 'De Fede Trin', vært på The Voice TV og eks-kæreste med René Dif. Se klippet, hvor Stine og Martin 'Ham den gamle' hygger sig i poolen.

Klaus Riskær - sæson 9

I sæson 9 deltog selveste Klaus Riskær i 'Paradise Hotel'. Flere af deltagerne var dog i tvivl om, hvor det var, han var kendt fra. Se klippet, hvor Klaus får sin debut på hotellet.

Mark 'Flotte fyr' - sæson 8

'Flotte fyr' fra 'Sommer i Sunny Beach' har også været en tur forbi 'Paradise Hotel' i sæson 8. Se i klippet, hvordan det gik med bartenderens check-in på hotellet.

Linse Kessler og Geggo - sæson 8

Geggo fra 'Familien fra Bryggen' deltog i sæson 8, hvor hun var en af de tre deltagere, der fik deres mødre ind. Dermed deltog Linse også. Se klippet, hvor Linse, de to andre mødre og deltageren Türker hygger sig i spa-bad sammen.

Se også Juicyplays oversigt HER!

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Jeg flytter fra Australien til ...

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.