ØV! 'Criminal Minds' stopper, men ...

Rygterne har længe svirret, men nu er det sikkert.

Der er både dårlige og gode nyheder, hvis du er fan af 'Criminal Minds'. Længe har rygterne svirret omkring serien, der angiveligt nærmede sig enden, og nu er det desværre sikkert. CBS trækker stikket på den populære krimiserie.

Det er dog ikke helt så slemt, som seriens fans har frygtet. Stoppet sker nemlig ikke med øjeblikkelig virkning, som der var lagt op til, da den 14. sæson tidligere i år havde premiere for de amerikanske tv-seere. Tv-stationen havde nemlig kun bestilt 15 episoder - noget lavere end det gennemsnitlige sæsonantal på 23 episoder - og det fik mange til at gætte på, at sæsonen ville blive seriens sidste.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Nu ligger det dog fast, at der kommer en 15. sæson med ti episoder, der bliver afslutningen på krimiserien. Det vides ikke, hvornår seriens sidste sæson kommer, men den får formentlig premiere i slutningen af 2019.

Ifølge Deadline bliver den 15. sæson mere serieagtig i stedet for enkeltepisoder, som 'Criminal Minds' normalt er kendt for. Sæsonen starter med et dobbeltafsnit, og meget tyder på, at flere af seriens mindeværdige seriemordere og tidligere agenter vender tilbage for et sidste gensyn.

Sæson 14 afsluttes for de amerikanske seere den 6. februar. For de danske seere plejer 'Criminal Minds' at kunne ses på Viaplay. Her har sæson 13 dog endnu ikke været vist.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet