Olivia Salo har fundet kærligheden

Noget godt kom der da ud af coronakrisen for realitybaben.

Olivia Salo har ofte indrømmet, at hun har svært ved kærligheden. Da hun mødte Joakim Meskalli i 'Love Island' i 2018, troede hun, at det var dét. Det troede Danmarks befolkning tydeligvis også, for parret blev stemt hele vejen til finalen.

Forholdet holdt dog ikke hjemme i Danmark, og siden da har Olivia givet kærligheden et par skud, men uden at ramme plet.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører nyt på kærlighedsfronten

Det tyder det dog på, at hun har gjort nu. 'Olivia & Sexmyterne'-værten har nemlig fundet kærligheden midt under en global pandemi, og hun er lykkeligere end nogensinde før. Det fortæller hun på sin Instagram.

- Midt i Corona mødte jeg (hjerte, red.). Og hvordan romantiserer man en nyopbygget kærlighed midt i Corona? I dag inviterede jeg på 4-retters med vin, skriver hun i et opslag på Instagram.

Det er dog ikke gået følgernes snuder forbi, at Olivia er blevet ramt af amors pil. Kæresten er nemlig blevet delt på Instagram før, men blot hans arm. Og sådan forbliver det.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Vil ikke deles på Instagram

Parret har nemlig aftalt, at den den heldige fyr skal forblive hemmelig, da Olivia ikke har behov for at blande sit arbejde som influencer med sit kærlighedsliv. Det fortæller hun sine følgere i en spørgerunde på Instagram.

- Instagram er mit arbejde, og bare fordi du er kærester med en influencer, er du ikke tvunget til at være en del af det univers, skriver Olivia og fortsætter:

- Bankmanden tager heller ikke sin kone med på arbejde hver dag.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

Se opslaget herunder, hvor Olivia forkæler kæresten med romantisk middag

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt