‘Olivia og sexmyterne’ er tilbage: Her er datoen

Olivia Salo er ikke færdig med at undersøge sexmyter.

Olivia Salo kendt fra 'Love Island' har siden marts 2019 været vært på eget program 'Olivia og sexmyterne', hvor hun dykker ned i forskellige myter om sex og oplyser danskerne om et liv og en hverdag, som for mange er ukendt.

Inden programmets sæson 1 gik i luften, sagde Olivia følgende til Realityportalen om sit nyt program, som er filmet og tilrettelagt af den caster, som castede Olivia til 'Love Island', og som senere er blevet en rigtig god ven.

LÆS OGSÅ: Reality-babe hårdt ramt: Jeg får tit at vide, at jeg ikke er kærestepotentiale

Jeg håber at programmet kan ryste posen i forhold til sex. Hele vores målsætning er jo, at det skal virke som en slags moderne seksualundervisning, fordi vi kommer ind på så mange emner i den danske sex-industri, som folk har hørt lidt om, men som mange ikke kender til. Så at vi har været så privilegerede at få lov at komme med i en svingerklub og hos en luder for at følge hendes arbejdsdag, det er jo lidt noget, danskerne ikke har oplevet før. Særligt fordi vi prøver at gøre det oplysende fremfor skamfuldt, for det er jo netop ikke skamfuldt, men derimod en helt almindelig hverdag for mange mennesker, fortalte Olivia dengang.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Selvom sæson 2 allerede er i fuld gang, og flere afsnit har været på Viaplay og Viafree siden april 2020, så er alle afsnit i sæson 2 ikke vist, da de sidste optagelser kun netop er afsluttet, der skriver Olivia på sin Instagram.

- Sidste optagedag af sæson 2 af sexmyterne er nu i hus -  Næste afsnit er på Viaplay den 21. august, skriver Olivia i opslaget, hvor hun også afslører, at det måske ikke bliver den sidste.

LÆS OGSÅ: Zumba-Lottes exit fra 'Hjem til gården': Jeg har fortrudt

- Jeg håber på en sæson 3! Hvad siger i?, spørger Olivia i sit opslag, som kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche flytter