Oliver Erngart afslører stor nyhed med kæresten

Nu er det tid til, at parret kan komme hinanden lidt tættere.

Oliver Erngart, der er kendt fra flere forskellige reality-programmer blandt andet 'Paradise Hotel' og senest 'Ex on the Beach', har fundet en sød kæreste i Jylland, og nu er de træt af kun at kunne ses i weekenderne.

SE BILLEDERNE: Knaldperlen scorede til Reality Awards

- Vi har egentlig bare snakket om at flytte sammen, efter hun er færdig med sit vikarforløb på sin uddannelse til pædagog, fordi det er langt at pendle frem og tilbage, og det er også hårdt at være weekendkærester, især hvis man har en søn, som jeg jo har. Så vi tænkte, at det ville give mest mening, at hun rykker sit studie herover nu her, efter hendes vikarforløb slutter til sommer, så hun netop også kan danne en masse nye relationer gennem sit studie, så hun ikke bare står helt alene i verden, fortæller Oliver til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Stort raserianfald

Oliver har allerede opsagt sin lejlighed i Roskilde.

- Vi flytter til Ørestad Louise og jeg. Vi skal til åbent hus i dag på et rækkehus og en lejlighed i Ørestaden, fortæller Oliver og fortsætter:

- Jeg skal være ude af min lejlighed i midten af april, så jeg rammer nok den nye lejlighed lidt før hende. Hun flytter nok ind i slutningen af maj eller starten af juni.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Hvorfor Ørestaden?

Oliver flyttede i sin tid til Roskilde med nu ekskæresten Anna Seneca, som han også har et barn med, men Louise kunne ikke se sig selv der.

- Louise er ikke jordens største fan af Roskilde, og jeg er fløjtende ligeglad med at bo i Roskilde. Jeg har også lige fået nyt job i Valby, så det er også helt perfekt for mig. Vi rykker også Mio ind til Valby med hensyn til hans institution, så det hele giver mening, forklarer Oliver.

LÆS OGSÅ: Ung mor venter barn nummer fem

Når nu det skal være København, så er Oliver glad for, at valget faldt på Ørestaden.

- Jeg har aldrig haft en længsel om at bo inde mod byen, som mange unge måske har, for at lyde rigtig gammel. Jeg går meget op i, at der skal være noget natur og et legeområde, så Mio ikke er i for meget vejstøj og trafik og alt det der. Og ude i området i Ørestad er det meget roligt og familievenligt, så det er helt perfekt, fortæller Oliver og tilføjer.

- Og jeg er også lidt ligeglad med Roskilde, det var mest for Annas skyld, dengang vi flyttede sammen, så hun kunne være tæt på sin mor. Så det var mest på hendes vilkår.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup og Mikkel viser kæreste-tatovering frem

Oliver og kæresten Louise leder efter en lejlighed på minimum fireværelses, måske også fem.

- Hvis Louise har nogle veninder, der kommer på besøg fra Aarhus og skal overnatte, og så noget kontor til mig. Og Mio får sit eget værelse for en gangs skyld, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Oliver om forholdet til Julica: Svigerfamilien kom i vejen