Oliver Bjerrehuus springer ud i sommeren: Vild i varmen

Under nedlukningen af Danmark var han træt af tilværelsen, men nu er charmøren fuld af fornyet livsglæde.

Alder er ingen hindring for Oliver Bjerrehuus, der med dødsforagt præsterer en baglæns saltomortale fra et badehus i Tisvildeleje, hvorefter han lander perfekt på benene i sandet.

(Foto: Henrik R. Petersen)
(Foto: Henrik R. Petersen)

- Ok. I skylder mig så en tur hos kiropraktoren, siger den 44-årige fotomodel ironisk oven på den heroiske lufttur, som de fleste i hans alder nok havde nægtet at deltage i med fare for liv og lemmer.

Den eftertragtede fotomodel forlod København for flere måneder siden for at flytte ind i sin mors sommerhus i det nordsjællandske ferieparadis, fordi han trængte til at komme væk oven på en fyring som radiovært på NRJ og MTV Radio, der lukkede ned på grund af corona.

LÆS OGSÅ: Johnny Madsens kæreste frifundet i voldssag

- Så jeg lagde mig ned på sofaen derhjemme og blev sgu lidt deprimeret oven på den omgang. Det gik op for mig, at jeg måtte i gang med at genopfinde mig selv. Jeg kunne ikke blive ved med at sluge tv-serier på Netflix, fortæller Oliver, hvis søn, 19-årige Oscar og et par af hans venner, overtog farmands lejlighed på Sankt Hans Torv i København.

(Foto: Henrik R. Petersen)
(Foto: Henrik R. Petersen)

- Og det har været så fedt at gå rundt heroppe i naturen, træne og bade hver dag. Det har også fremmet kreativiteten og de musikalske udfoldelser. Og Oscar, ja han må selv klare at gå ned i kælderen og ordne vasketøjet. Det har han godt af at prøve, griner Oliver, der oven på fyringen ikke har haft så mange penge at gøre godt med, så han har måttet sælge ud af sine elskede basguitarer og andet musikergear for at have til dagen og vejen. På den anden side er det fedt, at instrumenterne kommer ud til folk, der spiller på dem, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Geggo på fødemodtagelsen: Det føles som rigtige begyndende veer

Skiftet til et andet gear

Oliver Bjerrehuus føler sig i topform efter flugten fra bylivet, hvor han er kendt som lidt af en scorekarl.

- Jeg har været kvindebedårer i så mange år, men lige nu handler det mest om mig selv. Det kunne være fedt, hvis mine børn kunne arve andet end skattegæld, griner charmøren, der har kastet sig over flere nye aktiviteter. For kort tid siden lagde han navn til tøjserien 'Oli B Vintage', hvor han selv har en finger med i den kreative proces og i selve salgsarbejdet i butikker og online. Kort fortalt handler det om at skabe noget hipt, sjovt og moderigtigt vintagetøj. Derudover er han blevet ambassadør for et bæredygtigt skønhedsprodukt. Så den flirtende storcharmør føler sig igen flyvende.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor