Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

Oliver Bjerrehuus føler, at han har fået et ekstra liv foræret, efter han har mødt Sofie Amalie.

Oliver Bjerrehuus, 45, har igennem det sidste halvandet år været i gang med at genopfinde sig selv oven på et turbulent liv – herunder bruddet med moderen til hans tre børn, Gunnvør Virgarsdóttir, samt corona-nedlukninger, der har kostet fotomodel-opgaver og radiojobs. Men han har i perioden fundet fantastisk støtte hos sin 25 år yngre kæreste, Sofie Amalie Elkjær, der blev student i juni.

- Jeg er kommet i kontrol. At opholde mig heroppe i Tisvilde har været godt for mig. Min beskæftigelse lige nu er at slå græs, gå tur med hunden, skovture og bade. Vi går rundt i vores tosomhed, og det er fantastisk, siger herremodellen fra sit refugium, sommerhuset i det nordsjællandske, som han låner af sin mor, Suzanne Bjerrehuus, der bor i nærheden.

LÆS OGSÅ: Efter 18 måneder: Oliver skal se børnene

- Sofie er mere en frilands- end bypige. Jeg føler mig superheldig at have en dejlig kvinde, der har bukserne på. For hver dag, der går, bliver jeg bare gladere og gladere for hende. Vi har en god kommunikation, og hun er god til at kontrollere mine kontrakter og den slags praktiske ting, som jeg ikke selv dur til. Så jeg har hende som en målmand. Det har givet mig ro i livet. Hele mit perspektiv er blevet vendt, fortæller Oliver og fortsætter:

- Jeg har været en rastløs person afhængig af andre mennesker og en bestemt social kreds. Men alt det har jeg trukket mig ud af. Jeg har nok befundet mig i en slags 40-årskrise, men har nu fået ændret mit liv. Jeg laver min egen mad og går tidligt i seng. Står tidligt op og gå en tur med hunden, går i gang med arbejdet og kreative musik-udfoldelser, fortsætter Oliver Bjerrehuus, der altid har været kendt som den vilde festabe og storcharmøren over alle.

LÆS OGSÅ: UUH! Philine åbner op om ny fyr

Mor er glad igen

Sofie Amalie synes dog at have godt styr på ham.

- Oliver oplever jeg som supersød. Jeg tror, det er lidt misforstået, at han ikke er til at styre. Rygterne er skabt af bestemte øjeblikke, hvor der har været fart på, og så er det kun dét, der står tilbage, mener Sofie Amalie, som på sigt har planer om at læse videre og måske bo en periode i udlandet.

- Sofie og min mor har det fint og taler godt sammen. Det er dejligt at opleve min mor glad igen.  Det har også taget hårdt på hende, at jeg har lidt. Jeg føler lidt, jeg har fået et ekstra liv foræret. Fra hver morgen at have tænkt: ”Hvad skal jeg gøre med mit liv i dag?” har jeg nu fået mere kontrol og indarbejdet gode rutiner. Det er bare så lækkert. Den er i vinkel, og der er godt med arbejde i støbeskeen, siger Oliver Bjerrehuus, der det seneste år har medvirket i 'Korpset' på TV2 og Discovery+-serien 'Stjerner i Trøjen'.

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op om dating: Der er bud efter mig

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er blevet gift med sit barns far