Foto: SBS/Kanal5
Foto: SBS/Kanal5

Oliver Bjerrehuus: Hårdt at være vært på 'Det perfekte match'

Det er ikke noget nemt job at være vært på Kanal4s nye datingprogram, erkender Oliver Bjerrehuus.

I aften kan man se Oliver Bjerrehuus i sin allerførste værtsrolle i det helt nye datingprogram 'Det Perfekte Match'. Programmet stammer fra den amerikanske version, som hedder 'Are You The One', og det handler om ti single kvinder og ti single mænd, som bliver sat i et hus sammen i eksotiske omgivelser.

Alle personerne har ét perfekt match inde i huset, og deres mission er at finde alle ti perfekte match. Lykkedes det, så får de tyve deltagere mulighed for at dele én million kroner. Oliver Bjerrehuus er meget spændt på seernes reaktion.

- Seerne skal glæde sig til at se vores meget modige deltagere, som den ene dag tror, at de forelskede. Den anden dag får de at vide, at de ikke er et match, forklarer han med et smil.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe jagter kærligheden i 'Det perfekte match'

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i ny nøgenskandale

Følelsesmæssigt hårdt job

Selvom det er nyt for Oliver at være vært, så har han fået smag for rollen. Men det har ikke kun været sjovt, indrømmer han.

- Jeg har elsket at være vært på dette program. Det har været sjovt, men også følelsesmæssigt hårdt. Deltagerne fik nogle mentale rundture, og jeg så på, imens det hele udviklede sig. Jeg er rigtigt glad for SBS, og jeg er vild med værtsrollen. Jeg har flere tilbud, men jeg vil gerne vælge det helt rigtige, fortæller en hemmelighedsfuld Oliver Bjerrehuus.

Få et SMUGKIG på programmet her:

LÆS OGSÅ: Kardashians stedfar skifter køn

Der er premiere på 'Det perfekte match' i aften kl. 21.00 på Kanal4

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.