Oliver Bjerrehuus brød reglerne: Smidt ud fra fødselsdagsfest

Endnu engang er den frembrusende drengerøv blevet smidt ud fra et arrangement.

Festen sluttede brat for Oliver Bjerrehuus og hans ven, Thomas Bense. De var taget sammen til PopFM's seks års fødselsdagsfest i Wallmans Cirkusbygningen, men det blev en kort fornøjelse, da modellen forbrød sig mod deres reglement.

– Sindssygt fedt arrangement. Men vi blev smidt ud. Vi respekterede ikke deres sikkerhedsregler. Jeg stod med to albuer i baren. Der må man kun stå med en, forklarede Oliver, da han og Thomas dukkede op ved premieren på "Inferno".

– Jeg havde invitationer til begge dele, og det er jo lige på den anden side af gaden fra Cirkusbygningen så hvorfor ikke, grinede Oliver.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører vild løn: Tjente 800.000 på en uge

De er nogle fucking røvhuller

Det er ikke først gang, han er blevet bedt om at gå fra Cirkusbygningen – og det bliver nok heller ikke den sidste.

– Jesus fucking Christ. De der Walmart-securitytyper, altså. Wallmans, Walmart. Who cares. Jeg kom virkelig op og skændes med de fucking røvhuller. Det er altid same shit. Men jeg har løsningen. Fyr alle de mandebartendere med pailletter og bowlerhatte. Det er sgu for dumt at se på. Det er jo ikke en musical.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og ekskæresten holder ferie sammen

Der var gang i Oliver Bjerehuus. (Foto: Lars E. Andreasen)
Der var gang i Oliver Bjerehuus. (Foto: Lars E. Andreasen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup taler ud om bruddet med Oliver Bjerrehuus

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.