Ole Henriksen flytter: Vil ikke skydes

Ole Henriksen og hans mand, Laurence Roberts, har nu givet slip på deres hus i Los Angeles.

Ole Henriksen og hans mand, Laurence Roberts, kysser nu farvel til huset i Los Angeles. Det sker af den simple grund, at parret ikke vil skydes af indbrudstyve.

LÆS OGSÅ: Premiere på teatret: Se billederne her!

Henriksen uddyber, at ægteparret ikke har følt sig trygge i huset, da der findes en anden våbenkultur i USA. Derfor har de valgt af aflevere nøglerne og rykke i lejlighed, hvor de ikke føler sig nær så udsatte.

- Vi kan føle os sikre, for i USA bryder de ind og tager, hvad de har lyst til. De kommer ind med pistol og skyder dig. Det er lidt overdrevet, men det er mere trygt at bo i en lejlighed, det er der ingen tvivl om, forklarer Henriksen.

LÆS OGSÅ: Sussi og Leo afslører: Må ikke være med

Kort før Ole Henriksen rejste til Skandinavien, afleverede parret nøglerne til huset i Los Angeles.

- To dage før jeg rejste til Scandinavian flyttede de nye ejere af vores hus ind. Vi har rykket teltpælene op, forklarer Ole Henriksen, da Her & Nu møder ham på trapperne til premieren på 'Miss Saigon' på Det Ny Teater.

Et hjem på 27.-etage

Livet i lejlighed er dog en omvæltning fra de vante rammer, som har været parrets hverdag i mere end to årtier.

- Vi er flyttet fra vores dejlige hus, hvor vi boede i 22 år, og nu skal vi bo i et højhus på 27.-etage, så vi svæver over alle med en udsigt over havet og nabolaget, og det er lige i byens centrum, fortæller Ole Henriksen.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard lavede ny Matador-musical inden sin død

Og hjemmet skal selvfølgelig også stå skarpt, før ægteparret flytter ind. Derfor er de rykket i en midlertidig bolig i Beverly Hills, imens renovationerne står på.

– Når man er gift med en indretningsarkitekt, så tager det jo lang tid, griner Ole Henriksen, og fortsætter:

– Ombygningen af det nye sted har taget et år, når det er færdigt i slutningen af april.