Oh Land om 'X Factor'-sejr: Kun én ting manglede

'X Factor'-dommeren var forundret over, hvorfor hun ikke fik den præmie, som de vindende dommere typisk har fået.

I fredags vandt en overvældet 15-årig Solveig 'X Factor', og det blev samtidig første gang, at hendes mentor Oh Land vandt sangkonkurrencen med en af sine deltagere efter tre sæsoner.

- Jeg har det fantastisk! Jeg er så glad og lettet og stolt, jublede Oh Land efter sejren til HER&NU.

SE BILLEDERNE: Så VILD var efterfesten i 'X Factor'

Dog var der en enkelt ting, hun undrede sig over manglede, efter hun og Solveig var blevet kåret som sæsonens vindere.

- Jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg ikke har fået det der grimme A4-print med et billede af mig og Solveig. Man plejer at få sådan et åndssvagt billede i en ramme. Det har jeg simpelthen ikke fået! Men jeg har fået en meget flot buket blomster, jokede Oh Land og brød ud i grin.

Ofte har 'X Factor'-vinderne fået et indrammet diplom - såsom Noah, der vandt i 2011

Sarah, der i dag hedder Noah, vandt 'X Factor' i 2011 (Foto: Lars E. Andreasen)
Sarah, der i dag hedder Noah, vandt 'X Factor' i 2011 (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: LISTE: 'X Factor'-vindere gennem tiden

Heldigvis kan Oh Land sagtens klare sig med æren efter alt det hårde arbejde, hun har lagt i årets 'X Factor'-sæson, hvor hun havde alle sine deltagere med stort set hele vejen. Fornøjelsen ved at mærke, at det hårde slid kan oversættes til seerne hjemme i stuerne, der sender stemmer tilbage, gør det hele værd, forklarer hun.

- Som dommer vinder man desværre ikke så meget, der er ikke nogen bonusser eller noget som helst. Men altså, så har man jo æren, ikke, tilføjede Oh Land med et glimt i øjet.

AFSLØRING: Derfor gik Simon og Marcus glip af stemmer i 'X Factor'

Her efter 'X Factor' er Oh Lands plan at holde en velfortjent ferie, hvor hun skal ud i det danske land i autocamper og i shelters med kæresten Adi Zukanovic og børnene Svend på 5 år og Ernst på 8 måneder. Oh Land ved dog endnu ikke, om hun vender tilbage til 'X Factor' som dommer i næste sæson, da hun allerede har store musikalske projekter til den tid.