(Foto: Bjørn Hvidsteen)
(Foto: Bjørn Hvidsteen)

Nyt web-program: ’Dovne-Roberts sofavalg’

I mandags røg han ud af årets ’Robinson Ekspedition’, men nu er han tilbage med et politisk program, ’Dovne-Roberts sofavalg’.

I aftes blev første afsnit af Ekstra Bladets nye tv-program 'Dovne Roberts Sofavalg' sendt. Robert, som vi bl.a. kender fra ’Robinson’, inviterer spidskandidaterne fra de otte siddende partier i Københavns Borgerrepræsentation til politisk debat i sin lejlighed på Nørrebro i København.

Al prætentiøs politisk valgkamp er skåret væk, hvilket passer Robert udmærket.

– I modsætning til andre politiske tv-programmer, så er det her helt nede på jorden. Det er en helt anden, og langt mere jordnær, stil. Jeg er ikke en fin tv-vært i jakkesæt! Jeg er Robert, som inviterer politikerne hjem i mit køkken til en kop kaffe og en diskussion, siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Dovne-Robert ude af årets 'Robinson Ekspedition'

"Folk skal op af sofaen, og tag ned for at stemme"

Igennem det meste af sit liv har Robert interesseret sig for politik, og selv mener han, at han er lidt af en politisk mastermind.

- Jeg har altid været en politisk mastermind, det skal folk ikke tage fejl af, men i visse perioder af mit liv har jeg haft andre prioriteter i mit liv end at sidde og råbe ad samfundet, siger han.

Og budskabet til læserne fra Robert er klart:

-Jeg er fuldstændig ligeglad med hvem i stemmer på, så længe at i stemmer! Det handler om, at folk skal sætte sig ind i politikernes synspunkter og holdninger. Det er jo dem som leder vores land. Vi skal kunne se sig selv i øjnene, slår han fast.

SE OGSÅ: Se alle Dovne-Roberts tatoveringer

’Politiker’-Robert

I september annoncerede 46-årige Robert Nielsen, at han stiller op til det københavnske kommunalvalg. Og selvom det ikke skader, at han får noget politisk promovering igennem det nye program, så glæder Robert sig til at diskutere med de andre kandidater.

Der er tale om otte udsendelser.

- Jeg kan jo ikke bare sidde og fortælle mine holdninger otte gange, vel? Så mine gæster skal fortælle, hvad de mener, og det sætter jeg så i perspektiv i forhold til mine egne synspunkter, forklarer Robert.

Personligt har Robert glædet sig til at møde sin første gæst, som var ingen ringere end Københavns overborgmester, Frank Jensen.

- Frank Jensen er jo overborgmester, han er tidligere justitsminister, og så var han tæt på at blive formand for Socialdemokraterne. Derfor glæder jeg mig til at se, hvordan han er. Men jeg var nødt til at være flink ved Frank J. For hey - vi skal jo kunne arbejde sammen i de næste 4 år, afslutter han.

Se- eller gense programmet HER.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om vild nat med Knaldperlen: Vi var mega stive

KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.

LÆS OGSÅ: ‘Oliver Bjerrehuus med i ‘Big Brother’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.