Nyt realitypar! Anne og Jeppe giver status

Jeppe fra 'Ex on the Beach' og Anne K fra 'Paradise Hotel' er begyndt at ses.

Det er ikke så ofte, at Anne K og Jeppe Bøg Risager har optrådt på hinandens Instagramprofiler. Men torsdag kunne man blandt andet se i i deres stories, at realitybaben gav Jeppe neglelak på, og at de var sammen sent om aftenen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Om det er en flirt eller bare et godt venskab vides ikke, men Anne K giver gerne en status på, hvilket forhold de har til hinanden.

- Jeppe og jeg kender hinanden gennem insta. Og så har vi det bare rigtig sjovt sammen. Vi har ses lidt tid, det er meget hyggeligt, fortæller den blonde babe til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rikke G. afslører ‘Paradise’-løn

Romantik i luften

Der er  altså andre realityhunks end Nikolaj Hvidman, der ikke helt kan stå for Anne K's søde smil. For Jeppe indrømmer gerne, at han også har fået øjnene op for hende.

Han fortæller, at de to for nylig er begyndt at ses, men at de bare hygger sig sammen. Han afviser dog, at de sov sammen forleden aften.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets 'Paradise'-vindere afsløret

- Anne var så sød at komme forbi med en fødselsdagsgave. Kæmpe overraskelse! Hun er sød en pige, meget sjov tøs. Og så gav hun mig jo den bedste gave, så der var en masse plus point der, siger 'Ex on the Beach'-stjernen, der fik en hjerteformet æske chokolade og en bamse af Anne.

Udover at de har en del til fælles i kraft af at de begge har deltaget i et realityprogram, så bor Jeppe i Kolding, mens Anne bor i Haderslev, så hvis hyggeriet skulle føre til mere, slipper de altså for et langdistanceforhold.

- Det gør tingene nemmere med afstanden, siger Jeppe.

Både Jeppe og Anne påpeger, at det er for tidligt at sige noget om, hvad det kan føre til.

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’