De søde reality-fyre Elias og Peter har fundet sammen. Foto: Privat/SBS
De søde reality-fyre Elias og Peter har fundet sammen. Foto: Privat/SBS

Nyt reality-par ser dagens lys

Peter fra 'Mig og min mor' og Elias fra 'Kongerne af Marielyst' har fundet kærligheden sammen.

Efter at have kendt hinanden i et stykke tid springer de to skønne reality-fyre Peter Broberg fra 'Mig og min mor' og Elias Sorlin fra 'Kongerne af Marielyst' nu ud som par. Men selvom de to er meget forelskede, så har det ikke været nogen nem beslutning. For Elias er det nemlig den første fyr, han står offentligt frem med som sin kæreste.

- Det har været rigtig svært for mig at skulle tage denne beslutning omkring at være i et offentlig homoseksuelt forhold, da jeres mening betyder noget for mig. Jeg har været bange for, at i vil dømme, komme med fordomme osv., skriver Elias ærligt på sin facebookprofil og fortsætter:

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg er biseksuel, og det er jeg også, men der er en person for os alle og ikke flere, jeg har fundet min person og ville aldrig vælge anderledes, end hvad jeg har gjort. Peter er den første, jeg rigtig nogensinde har elsket. Når jeg er sammen med Peter, glemmer jeg alt andet, han får mig til at føle som den heldigste mand i verden.

LÆS OGSÅ: Peter har et frækt nytårsfortsæt

Peter: Kærligheden gør ondt

Og kærligheden er helt bestemt gengældt, i går skrev Peter følgende på sin facebookprofil.

- Man må sande at kærligheden kan gøre ondt både på godt og ondt! Savner min kæreste!

Hvor Peter i lang tid har levet som åben homoseksuel, hvilket han også tager ud og holder foredrag om, så er det dog noget nyt for Elias.

LÆS OGSÅ: Elias i bitter strid med pladeselskab

Elias: Jeg er stadig den samme

Derfor beder han sine mange fans om forståelse og håber på, at de vil være glade for hans lykke.

- Jeg elsker Peter højere end noget andet, og håber, at jeg har jeres accept og forståelse for, at kærligheden kommer i alle former, at det ikke ændre på, hvem jeg er, eller hvad jeg står for, hvad jeg kan, eller hvad mine ambitioner er for min fremtid. Jeg er stadig den samme crazy person med samme sjove syn på livet, fastslår Elias på facebook.

Parret vil dog ikke lade sig kue af negative holdninger omkring deres nyfundne lykke, derfor opfordrer Elias til en pæn tone fra sine fans. Men mon ikke de fleste bare er glade på de to søde reality-fyres vegne. Herfra skal i hvert fald lyde et stort tillykke med hinanden til Peter og Elias.

LÆS OGSÅ: Er Gustav hetro?

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.