Foto: ALLOVER
Foto: ALLOVER

NYT I SAGEN: Lamar Odoms organer svigter: Skal have transplantation

Lamar Odom er blevet flyttet til et nyt hospital, men han er endnu ikke kommet sig helt.

Lamar Odom har taget næste skridt i retningen mod at komme på højkant igen, siden den tidligere NBA-stjerne blev fundet livløs på et bordel i den amerikanske delstat Nevada. Det skriver TMZ.

Det velinformerede sladdersite skriver, at Khloe Kardashians eks-mand er blevet forflyttet fra det hospital i Las Vegas, hvor han har været indlagt siden hændelse. Med helikopter - i selskab med Kardashian-søsteren - er han i stedet blevet fløjet til et hospital i Los Angeles.

Selv om lægerne er optimistiske omkring Lamar Odoms chancer for at overleve, så har de advaret om, at vejen mod bedring bliver lang og sej. Og han vil formentligt altid døje med mén.

LÆS OGSÅ: Lamar Odom er vågnet

LÆS OGSÅ: Lamar Odom i markant forbedring: Snakker og sms’er

Mulig transplantation

TMZ skriver desuden, at NBA-stjernens organer svigter. Det står især slemt til med hans lever, og i første omgang skal Lamar Odom gennemgå dialyse seks timer om dagen. Det fortæller kilder til mediet.

Men det er formentligt ikke nok til at redde leveren, der har det skidt efter lange perioder med druk og stoffer. Derfor tyder det på, at en lever-transplantation ligger i kortene for ham i fremtiden.

Realityportalen.dk følger sagen tæt, og vi holder dig opdateret, hvis der sker nyt i sagen.

LÆS OGSÅ: Familien samles hos Lamar Odom

LÆS OGSÅ: Politiet afslører, at Lamar Odom tog stoffer før kollaps

LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians eksmand lagt i respirator

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.